Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 19.06.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 39%
Castigate: 7/18
Unitati: -320
Proiect „Ban pe ban” – 19 iunie 2020: Legam doua bilete castigatoare si revenim la suprafata. Avem mare nevoie de un weekend foarte bun si speram sa il incepem cu dreptul.
Oferta de astazi este una accesibila, cu cateva meciuri interesante si cote foarte valoroase. Speram ca intuitia sa tina cu noi si sa venim cu cel de-al treilea win consecutiv !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Vineri, 19 Iunie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Univ.Craiova – Astra

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Universitatea Craiova si Astra Giurgiu, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Play Off-ul Ligii 1 ! Astazi este primul meci oficial pentru olteni de dupa pandemie si am mare asteptari de la ei. Meciul Craiovei cu Botosani de etapa trecuta a fost anulat din cauza riscului infectarii cu covid-19.
Astra a evoluat saptamana trecuta si au facut-o intr-o mod catastrofal. Au remizat alb cu Gaz Metan, dar jocul acestora a fost la pamant. Se vede ca Alibec si Budescu sunt cu gandul in alta parte, iar vestea ca nu au voie sa evolueze in Europa, a afectat rau intreaga echipa.
Craiova are o sansa foarte buna de a urca pe locul 2 si sa vina in spatele liderului la 4 puncte. Chiar daca nu au sustinerea fanilor, Universitatea dispune de un lot foarte valoros si astazi cred ca vor face show.

Tottenham – Man. UTD

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Tottenham si Manchester United, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Anglia: Premier League ! Fotbalul se pare ca isi revina in proportie de 100%, iar unul din cele mai iubite campionate isi reia activitatea.
Incepem cu un meci foarte tare intre echipa lui Mourinho si fosta sa formatie de Premier League ! Sansele lui Tottenham sa prinda Europa sunt destul de mici, tinand cont de ce au aratat pana acum si diferenta de 4 puncte pana la locul 5, ocupat de United in acest moment. Nu ii vad in stare sa se impuna astazi si sa castige toate cele trei puncte, asa ca se anunta un sezon complet ratat pentru acestia.
United si-a recuperat majoritatea jucatorilor pe care ii aveau indisponibili si au anuntat ca pornesc cu toata viteza spre un loc in Champions League !

Leave a Comment: