Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 20.01.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: 19

Revenim după o zi de pauza, o gura de aer după ce am intrat intr-o perioada destul de slăbuță. Chiar și așa, păstram un profit foarte frumos pe luna Ianuarie, dar sper ca pana la final sa creștem și mai mult. Oferta de Miercuri este una destul de interesantă, cu multe meciuri din campionatele tari din Europa.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 20 Ianuarie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Bielefeld – Stuttgart

Pentru primul meci am decis sa aleg partida dintre Armenia Bielefeld și Stuttgart, meci ce contează pentru etapa cu numărul 17 din Germania: Bundesliga !

Se anunța o partida destul de interesantă, deoarece ambele formații trec printr-o perioada buna pentru nivelul lor. Bielefeld a reușit sa iasa de pe locurile de retrogradare, dar încă sunt in zona roșie. Au doar doua puncte peste Köln, formația ce deschide lista cu locurile retrogradabile. Pe teren propriu s-au mișcat destul de bine pana in acest moment, dar astăzi au in fata un adversar de-a dreptul incomod și nu cred ca vor face fata sa obțină toate cele trei puncte.

De cealalata parte, Stuttgart sta mult mai bine in Clasament, dar tot sunt departe de locurile de Europa. Aceștia ocupa poziția a 10-a, fiind la 4 locuri și 4 puncte de ultimul loc ce da speranțe pentru o primăvara europeană. Îmi place foarte mult cum arată echipa din acest sezon a celor de la Stuttgart și cred ca vor termina campionatul in top 8 echipe din Bundesliga. Am ales varianta x2&Peste 0,5 goluri in a doua repriza, rata ambelor echipe fiind una pozitivă in cea de-a doua jumătate a partidei.

Udinese – Atalanta

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Udinese și Atalanta, meci ce contează pentru etapa cu numărul 10 din Italia: Serie A !

Astăzi se joaca o restanta ce trebui sa se disputa acum ceva timp, dar cred ca este mai Ok ca avem meciul acum, deoarece avem o statistica mai complexa. Udinese nu a mai reușit sa castige de 7 meciuri oficiale, iar problemele la club sunt din ce in ce mai mari. Se vede cu ochiul liber ca jucătorii încearcă sa obțină cât mai mult de la fiecare meci, dar se pare ca acesta este nivelul lor. Chiar nu ii văd cum ar putea obține o victorie in aceasta seara in fata unei puteri din Italia și chiar cred ca este o pâine de mancat la aceasta partida.

De cealaltă parte, Atalanta vine după un eșec in ultima etapa. Nu au pierdut meciul cu Genoa, dar o remiza pe teren propriu cu un asemenea adversar, este tot un eșec. Oaspeții de astăzi veneau după un parcurs perfect, iar pasul greșit din Weekend ii va monta și mai tare pentru partida din aceasta seara. Atalanta este cu mult peste Udinese și ma aștept sa castige fără prea mari probleme. Totuși, am săpat adânc in oferta și am găsit un pronostic mult mai valoros !

Proiect Pariuri: 20.01.2021

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: