Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 20.09.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Proiect „Ban pe ban” – 20 Septembrie 2020: Din nou si din nou avem biletul la proiect castigator ! Nici ieri nu am avut emotii in legatura cu castigul, deoarece Everton a zdrobit-o pe WBA, in timp ce la romanasii nostrii am vazut doua goluri si am stins repede televizorul. Speram sa fim la fel de profitabili pana la finalul lunii si sa trecem un nou record in legatura cu profitul !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Duminica, 20 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Chelsea – Liverpool

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Chelsea si Liverpool, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Anglia: Premier League !

Se pare ca avem foarte devreme o intalnire de-a dreptul mare si ne asteptam la fotbal spectacol in aceasta dupa-amiaza. Ambele echipe au inceput cu dreptul noul sezon si se bucura de victorii in prima etapa. Chelsea s-a impus cu scorul de 3:1 in deplasarea de la Brighton, in timp ce Liverpool a avut super meci cu Leeds, rezultatul final fiind 4:3 pentru cormorani !

Astazi toata lumea se asteapta la goluri multe si la spectacol, dar eu cred ca vom avea un meci foarte bine pus la punct de catre cei doi tehnicieni. Echipele lor nu mai joaca cu Leeds si Brigthon, asa ca orice greseala poate fi fatala. Nu zic ca nu vom vedea goluri, dar cele doua echipe se vor speria una de alta si vor sta foarte bine in ghete. Nu cred ca Liverpool va pierde aceasta intalnire, iar cota pentru x2 este foarte buna !

FC Copenhaga – Brondby

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre FC Copenhaga si Brondby, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Danemarca: SuperLiga !

Gazdele de astazi au inceput sezonul slab si au pierdut cu 3:2 in deplasarea de la Odense. Poate ca erau cu gandul la meciul de Europa League din Suedia, dar si acolo au scartait serios pana in final. Au controlat meciul dar s-au vazut condusi cu 15 minute inainte de finalul meciului. Au aratat ca sunt echipa mare si au intors scorul in doua minute, dar am vazut inca o data ca au lacune serioase in defensiva.

De cealalta parte, Brondby a castigat cu 3:2 in prima etapa si vine astazi sa smulga cel putin un punct din super meciul cu Copenhaga. Mai mereu le-au pus probleme si cu siguranta o vor face si astazi, iar la cum au inceput cele doua echipe sezonul, ma astept sa vedem goluri multe. Varianta ambele echipe marcheaza mi se pare cea mai buna pentru acest meci, iar cota este una ok !

Leave a Comment:

Open

Close