Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 21.11.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 41.7%
Castigate: 10/24
Unitati: -201

Ultimele doua bilete au fost un total eșec pentru noi și de aceea am făcut și o zi pauza. De astăzi reîncep campionatele și sper ca pana la finalul lunii sa încasăm corespunzător și sa ne mărim serios banca acumulata pana in acest moment. Astăzi avem o oferta plină, dar foarte grea in același timp. Majoritatea echipelor au avut jucatori la naționale, așa ca aveți mare grija ce pariați.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Sâmbătă, 21 Noiembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Aston Villa – Brighton

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Aston Villa și Brighton, meci ce contează pentru etapa cu numărul 9 din Anglia: Premier League !

Revelația acestui început de sezon, Aston Villa, are un meci destul de accesibil pentru a-și continua drumul spre un loc de Europa. In acest moment sunt pe locul 6, la egalitate de puncte cu Chelsea, formația ce ocupa ultimul loc ce merge in cupele europene. Au uimit aproape pe toată lunea cu meciurile făcute pana in acest moment și ma aștept ca lucrurile pozitive sa continua și astăzi. Watkins și Grealish sunt marcatorii de top ai celor de la Villa, aceștia arătând o pofta de gol nebuna.

De cealaltă parte, Brighton este la polul opus după acest start de sezon și vine astăzi sa își scurteze suferința. Sa vedem dacă și pot acest lucru, deoarece atacul este destul de slab și au și absente importante. Sunt 3-4 jucatori cu profil ofensiv ce nu pot juca in aceasta după-amiaza, unul dintre ei fiind Florin Andone. Nu cred ca vor putea obține prea multe in acest duel cu Villa, dar pentru siguranța noastră am sa apelez la varianta 1x !

Atletico Madrid – Barcelona

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi, am decis sa aleg partida dintre Atletico Madrid și FC Barcelona, meci ce contează pentru etapa cu numărul 10 din Spania: LaLiga !

Avem un super derby cu doua dintre cele mai puternice echipe din Spania. Atletico Madrid încearcă sa își continua forma buna de moment și are nevoie de o victorie in aceasta seara pentru a tine pasul cu podiumul. Chiar și cu un eșec in acest meci, echipa lui Simeone are șanse bune de a urca pe prima poziție, deoarece au doua meciuri mai puțin disputate. Din păcate pentru fanii celor de la Atletico, astăzi vor avea multe absente, lucru ce le va îngreuna munca serios. Diego Costa, Carrasco și Luis Suarez in atac, Herrera și Torreira la mijloc și Savic și Vrsjaliko in apărare.

Numai puțin de 7 jucatori ce puteau sa fie titulari, nu vor putea sa intre pe teren in aceasta seara. Barcelona este in foame de puncte și nu mai are voie sa greșească in campionat, asta dacă vor sa se lupte la titlu in acest an. Sunt pe locul 8 in acest moment, cu doar 11 puncte acumulate in 7 etape. Și ei au cu doua meciuri mai puțin disputate fata de restul echipelor, dar chiar și așa, nu se pot atinge de prima poziție. Este un super derby și cu siguranța echipele vor juca foarte atent. Ținând cont de pofta de puncte a Barcelonei și de problemele de lot a celor de la Atletico, nu cred ca putem vedea o victorie a gazdelor.

Proiect Pariuri: 21.11.2020

Leave a Comment:

Open

Close