Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 22.01.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 4/12
Unitati: -412

Reușim sa prindem Cota2 de ieri și ne mai revenim din “pumnii” pe care i-am primit in ultima perioada. Profitul rămâne unul foarte frumos, dar sper ca finalul de luna sa fie la fel ca începutul și sa ne mărim balanța considerabil. Încercam sa începem Weekend-ul cu un bilet câștigător, așa ca am ales doua din cele mai importante dueluri ale zilei.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Vineri, 22 Ianuarie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

FCSB – Voluntari

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FCSB și Voluntari, meci ce contează pentru etapa cu numărul 18 din România: Liga 1 !

bonus superbet 39lei 10p

FCSB vine după un pas greșit de pe terenul Viitorului, acolo unde au remizat scor 2:2. Chiar și cu acest rezultat de egalitate, ros-albaștrii au rămas pe prima poziție din clasament, dar CFR Cluj și Universitatea Craiova le sufla din ce in ce mai amenințători in ceafa. Astăzi chiar nu ar mai avea niciun motiv de scuza și ma aștept ca aceștia sa facă spectacol și sa obțină toate cele trei puncte puse in joc. Au cel mai puternic atac din campionat și sper ca acest lucru sa se vadă și de data aceasta pe tabela.

De cealaltă parte, Voluntariul vine după o perioada neagră ! Aceștia nu au mai reușit sa castige de 8 etape, așa ca au ajuns pe locul 14, la egalitate de puncte cu Argeș și Poli Iași, echipele aflate pe ultimul loc. Situația este una destul de grea pentru club, dar mai mereu au reușit sa facă meciuri solide in fata ros-albaștrilor. Ultima partida directa a fost câștigată de către cei de la Voluntari și nu M-ar mira ca și astăzi sa încerce sa le pună piedica.

Monchengladbach – Dortmund

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Monchengladbach și Borussia Dortmund, meci ce contează pentru etapa cu numărul 18 din Germania: Bundesliga !

Avem un super derby din Germania in aceasta seara și ne așteptăm la un meci la înălțime. Gazdele de astăzi vânează și in acest sezon un loc de Champions League, doar ca lupta in acest an va fi una mult mai intensa. Aceștia nu au mai pierdut de 5 etape și se simt foarte bine pe teren propriu, dar se pare ca bookmakerii nu cred prea tare in ei și le oferă doar a doua șansa la victorie in aceasta seara.

Borussia Dortmund este o echipa rănită, după ce in ultimele doua etape au suferit o înfrângere cu Leverkusen și au scos doar un rezultat de egalitate cu Mainz. In acest fel au căzut pana pe locul 4, fiind la un singur punct de adversara de astăzi și risca sa cada și după locurile de Champions League dacă nu vor câștiga astăzi. Haaland are de recuperat după perioada in care a fost absent, iar astăzi este momentul perfect pentru a ieși la rampa. Nu cred ca Dortmund va mai pierde și meciul din aceasta seara, așa ca varianta X2 arată foarte bine !

Proiect Pariuri: 22.01.2021

Bilet Cota 2 16

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Betano - casa de pariuri numarul 1 in RomaniaL1170664W000663 superbet logoL1160659W000328 public win logoL1172986W000768 L1160657W000330
100% pana la 500 RON 500 RON (primele 3 depuneri) 200% pana la 2000 RON + 500 Rotiri Gratuite 100% pana la 300 RON
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont

Leave a Comment:

Open

Close