Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 22.09.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Proiect „Ban pe ban” – 22 Septembrie 2020: Din pacate intrerupem seria de WIN-uri din cauza islandezilor, care si-au batut joc de o gramada de ocazii si nu am reusit sa vedem si golul cu numarul 3. Asta este, trebuie sa dam si peste lost-uri pentru a ne motiva sa ne ridicam si mai sus. Oferta de Marti este una dedicata partidelor din Champions League si a cupelor in mod special, dar mai sunt cateva meciuri interesante pe langa.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Marti, 22 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Beijing G. – Qingdao. H

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Beijing Guoan si Qingdao Huanghai, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din China: Super League !

Se anunta o partida foarte dezechilibrata la prima vedere, iar Beijing are toate sansele de a obtine inca trei puncte in lupta lor pentru campionat cu Shanghai SIPG. Acest lucru l-au observat si casele de pariuri si ofera o cota extrem de mica pentru 1 solist. Este adevarat ca gazdele au prima sansa la victorie, dar mingia este rotunda si orice se poate intampla. Cel mai bun exemplu l-am avut tot cu Beijing acum doua etape, cand aveau avans doua goluri in minutul 92 si nu au reusit sa castige toate cele trei puncte.

Cele doua echipe s-au intalnit acum 3 zile in Cupa, iar Beijing a avut castig de cauza, reusind sa se impuna cu scorul de 2:1. Eu cred ca astazi vom vedea si mai multe goluri, dar merg cat de safe se poate si aleg varianta Peste 2.5 goluri !

Mac Tel. Aviv – RB Salzburg

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Maccabi Tel. Aviv si Red Bull Salzburg, meci ce conteaza pentru primul tur din dubla-mansa a calificarii in grupele Champions League !

Maccabi a avut un ghinion extrem de mare la tragerea la sort si a picat cu gel mai greu adversar posibil. Salzburg este clar o echipa de grupele Champions League si nu cred ca vor avea probleme prea mari cu calificarea. Din pacate nu mai avem un singur meci decisiv pentru a merge mai departe si ne intoarcem la sistemul tur-retur. Chiar si asa, ma astept ca austriecii sa castige si in aceasta seara si nu cred ca va fi o victorie cu un singur gol.

Ma tentat foarte mult sa merg pe varianta Peste 2.5 goluri, dar nu cred ca Tel.Aviv va fi in stare sa marcheze si imi e frica de un 0:2 pentru Salzburg, asa ca am sa ma duc pe varianta victorie oaspetii si Peste 1.5 goluri !

 

Leave a Comment:

Open

Close