Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 24.11.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 898

Așteptăm golurile de luni seara pentru a bifa un bilet câștigător și pentru a ieși din aceasta perioada extrem de slaba in care am intrat, dar nu uitam sa ne facem temele pentru următoarea zi. Avem zi de Champions League, iar fotbalul de calitate începe sa apare. Speram sa fim inspirați in alegerile făcute și sa vedem rezultatele pe care ni le dorim.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Marți, 24 Noiembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Juventus – Ferencvaros

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Juventus și Ferencvaros, meci ce contează pentru etapa cu numărul 4 din grupa G din Champions League !

Juventus are un meci extrem de ușor in aceast etapa și cu siguranța se pregătesc sa sărbătorească încă trei puncte in Europa. Italienii sunt pe locul doi in acest moment, dar cred ca pot profita de perioada slaba in care se afla Barcelona, iar la finalul grupei sa le fure primul loc. Ronaldo a venit cu același chef de a marca și după ce s-a vindecat de coronavirus, iar in ultima etapa a reușit sa marcheze o dubla in fata echipei lui Răzvan Marin.

De cealaltă parte, Ferencvaros își continua lupta in Champions League și urmărește sa obțină poziția a 3-a in Clasament pentru a continua primăvara europeană in Europa League. Erau conștienți de acest lucru și ca nu se pot lupta cu echipe precum Barcelona sau Juventus, iar pana acum au făcut o figura frumoasa cu Dinamo Kiev. In aceasta seara nu văd sa le pună vreo problema celor de la Juventus, așa ca merg pe varianta 1/1 !

Galatasaray – Kayserispor

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Lazio și Zenit, meci ce contează pentru etapa cu numărul 4 din grupa F pentru Champions League !

Grupa F este una din cele complicate, deoarece un rezultat poate schimba complet ordinea din grupa. Dortmund este favorita la prima poziție, loc pe care se afla și acum, dar au arătat ca pot pierde oricând in fata celor de la Lazio. Italienii ar rămas pe locul secund, chiar dacă au avut probleme mari din cauza virusului și au trebuit sa evolueze cu multe rezerve. Club Brugge este pe locul 3, dar belgienii par a fi in cădere libere și s-ar putea ca la final sa nu prindă nimic.

Zenit este ultima clasata, cu doar un punct obținut in primele trei meciuri. Lazio și-a recuperat o parte din jucatori, dar tot rămân cu câteva absente importante, iar astăzi pleacă cu prima șansa la victorie. Zenit vine rănită in orgoliu și cu siguranța vor evolua la victorie, o victorie ce i-ar bagă înapoi in cărțile pentru o primăvara europeană, chiar in Champions League. Este un meci extrem de important și ne anunțam sa fie unul echilibrat, așa ca nu ne vom duce pe solist, ci pe numărul de goluri. In mod normal este un meci de ambele echipe marchează, dar pentru o siguranța mai mare am sa apelez la varianta interval goluri 2-5 !

Proiect Pariuri: 24.11.2020

Leave a Comment: