Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 26.11.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 898

Asteptam rezultatele din Champions League si avem disperata nevoie de un bilet castigator pentru a ramane in carti pe acest final de luna. Situatia a luat o turnura proasta pentru noi, dupa ce la mijlocul lunii aveam un profit extrem de frumos. Pana vedem golurile din Champions League, nu stam degeaba si ne facem temele pentru ziua de Joi, o zi extrem de grea, deoarece avem Europa League !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Joi, 26 Noiembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

CFR Cluj – AS Roma

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre CFR Cluj si AS Roma, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din grupa A din Europa League !

AS Roma are sansa in aceasta seara sa isi asigure calificarea in primavara europeana, cu doua etape inaintea finalului grupei. Italienii au acumulat 7 puncte in primele trei meciuri si au un goleveraj de invidiat: 7 goluri marcate si doar unul primit. Majoritatea golurilor le-au dat chiar cu CFR Cluj acum trei saptamani cand au castigat cu scorul de 5:0. Se vede o diferenta clara intre cele doua formatii si ma astept ca acest lucru sa rezulte pe tabela si in aceasta seara.

CFR Cluj este pe locul trei in acest moment, la egalitate de puncte cu Young Boys, dar sansele de calificare devin din ce in ce mai mici pentru clujeni. Dan Petrescu pare resemnat si vrea sa plece cat mai repede de la club, iar acest lucru se vede foarte bine si pe teren. Echipa nu mai joaca nimic, asa ca din punctul meu de vedere Roma are cale libera spre victorie !

Rangers – Benfica

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Glasgow Rangers si Benfica, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din grupa D din Europa League !

Rangers si Benfica impart pentru moment prima pozitie din clasament, asa ca lupta in aceasta seara va fi una pe viata si pe moarte, mai ales ca o infrangere si o victorie pentru Lech, le-ar da emotii pe final de campanie. In tur am vazut un super meci intre cele doua echipe, iar golurile au curs pe banda rulanta. La finalul celor 90 de minute scorul final a fost 3:3, asa ca lupta va continua si in aceasta seara.

Eu unul ma astept sa vedem un meci la fel de spectaculos ca acum trei saptamani si cu siguranta golurile nu vor lipsi. Sunt doua echipe construite pentru atac, iar cand jocul le permite si adversarul nu se izoleaza in propriul careu, vedem multe reusite spectaculoase. Este un meci ce da locul 1 in grupa pentru moment si foarte probabil si la finalul grupei, asa ca varianta ambele echipe marcheaza mi se pare o optiune foarte buna !

Proiect Pariuri: 26.11.2020

Leave a Comment: