Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 28.11.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 898

Prindem un bilet extrem de important in ziua cu Europa League si avem nevoie de un final de luna perfect pentru a termina pe plus. Dupa ce am dominat aproape toate luna si am avut un profit frumos, acum suntem nevoiti sa nu mai facem nici un pas gresit, daca vrem sa avem bani in cont de 1 Decembrie. Am fortat mana in aceasta luna, deoarece am vrut sa va ofer zilnic #cota2 si din pacate am insistat in niste zile in care nu avea rost sa jucam. Sper ca am facut alegerile bune si ca vom incepe weekend-ul in forta !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Sambata, 28 Noiembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Turris – Sepsi

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Turris Turnu Magurele si Sepsi Sf. Gheorghe, meci ce conteaza pentru 1/16-le Cupei Romaniei !

Nu inteleg cota din acest moment pentru victoria echipei oaspete, o formatie ce este cu mult peste adversarul sau. Chiar daca este un meci de Cupa, acea cota este pusa aiurea si ma astept ca pana dimineata sa scada considerabil. Sepsi este pusa pe fapte mari, iar aceasta competitie reprezinta o rampa de lansare perfecta pentru ei. In ultimele sezoane acestia au crescut considerabil, iar in acest moment sunt pe locul 4 in prima liga din Romania.

Turris este intr-o scadere vizibila fata de sezonul trecut cand au ratat promovarea la ultima faza a meciului cu Rapid. Mai multi jucatori din lotul de atunci au parasit echipa, iar in acest moment au jucatori precum Ducan, “eroul” FCSB-ului din Serbia. Nu vreau sa fortez nota, dar se poate juca destul de lejer si 2 solist la acest meci, asa ca am sa merg pe varianta Sepsi merge mai departe !

Everton – Leeds

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Everton si Leeds, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Anglia: Premier League !

Everton si-a revenit etapa trecuta din perioada proasta de patru meciuri in care intrase si au reusit sa castige in deplasare la Fulham. Cu aceste trei puncte au reusit sa revina aproape de podium, iar o victorie astazi ii poate ajuta sa intre in luna Decembrie pe un loc de Europa. Astazi pleaca cu prima sansa la castigarea celor trei puncte, mai ales dupa ce si-au recuperat aproape toti jucatorii importanti.

De cealalta parte, Leeds a inceput foarte curajos acest prim sezon de Premier League, dar se pare ca in ultima perioada s-au stins. Este posibil sa fie doar ceva de moment, dar la fel de bine exista posibilitatea ca acesta sa le fie nivelul. Tind sa cred mai mult spre prima varianta, dar nici astazi nu prea ii vad sa isi revina. Au parte de o deplasare infernala, cu una dintre cele mai bine formatii asezate in teren. Cota pentru pronosticul 1x mi se pare a fi una foarte buna, iar sansele ca Everton sa piarda in aceasta dupa-amiaza sunt foarte mici !

Proiect Pariuri: 28.11.2020

Leave a Comment: