Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 29.10.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.4%
Castigate: 9/19
Unitati: 9

Proiect “Ban pe ban” – 29 Octombrie 2020: Cate ocazii au fost la meciul din Turcia, dar din pacate golul cu numarul 3 nu a vrut sa vina pe tabela. Avem un sfarsit de luna dificil, deoarece avem de recuperat aproape 200 de unitati si avem in fata si o zi de Europa League, o competitie extrem de dificila. Speram sa fim inspirati in alegeri si am mers din nou pe goluri multe !

 Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Joi, 29 Octombrie !  

ban pe ban cu ion dan alexandru

Molde – Rapid Viena

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Molde si Rapid Viena, meci ce conteaza pentru a doua etapa din grupele Europa League !

Startul de competitie a fost unul complet diferit pentru cele doua formatii. Daca Molde a reusit sa plece cu toate cele trei puncte din Irlanda, Rapid Viena nu a fost atat de norocoasa si a pierdut in fata celor de la Arsenal, chiar pe teren propriu. Austriecii au jucat frumos, au prezentat un joc deschis si chiar au condus soarta partidei, dar din pacate forta de echipa mare s-a vazut in finalul partidei, iar tunarii au reusit sa intoarca rezultatul.

Astazi ne asteptam la un meci foarte echilibrat, iar casele de pariuri nu stiu pe cine sa de-a favorita. Molde are un usor avantaj in cota in acest moment, dar se pare ca treaba se echilibreaza din ce in ce mai mult, o data cu apropierea de startul partidei. Nu ne vom baga pe solist, ci vom merge pe goluri, acolo unde alegem varianta ambele echipe marcheaza, deoarece ne asteptam la perioade bune de joc in ambele tabere si cred ca acesta este cel mai ok pariu.

LASK – Ludogorets

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre LASK Linz si Ludogorets, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din grupele Europa League !

Aici ambele echipe au debutat cu stangul in grupa J, acolo unde au fost invinse de Tottenham, respectiv Antwerp. Mourinho&Co. nu le-a oferit nici macar o sansa austriecilor si au castigat meciul de acasa cu scor de neprezentare. De cealalta parte, Ludogrets a luptat pana la ultimul fluier, macar pentru un punct in duelul cu Antwerp, dar din pacate au pierdut, chiar daca ei au fost cei ce au deschis scorul.

Eu vad o clara diferenta de valoare intre cele doua echipe, dar fiind un meci in Europa League, orice se poate intampla. Din punctul meu de vedere, Lask pleaca cu prima sansa la victorie, fiind echipa mai valoroasa si care joaca un fotbal mult mai deschis. Chiar si asa, nu voi alege varianta 1 solist, ci ma voi duce pe Peste 2.5 goluri, deoarece Ludogorets poate prinde o zi buna si sa puna probleme serioase.

Proiect Pariuri: 29.10.2020

Leave a Comment: