Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 29.11.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 898

Am ajuns pe ultima suta de metri in luna Noiembrie și avem nevoie de doua bilete câștigătoare in ultimele doua zile pentru a termina pe plus. Am încercat sa îmi fac cât mai bine temele pentru ziua de Duminica, dar trebuie sa avem și acea șansa de a nu da in vreo mare surpriza, așa cum am făcut ieri.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Duminica, 29 Noiembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Husana Husi – U Cluj

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Husana Huși și Universitatea Cluj, meci ce contează pentru șaisprezecimile Cupei României !

Chiar dacă ieri am pierdut tot pe o partida din Cupa României, nu ne pierdem curajul și rămânem in aceasta competiție. U Cluj pleacă cu prima șansa la victorie, fiind echipa mai experimentata și cu mult peste nivelului adversarului. In Liga a 2-a aceștia nu au un sezon spectaculos și nu se afla in zona de promovare, așa cum se așteptau fanii, dar pot sa își mai spele din păcate cu o calificare mai departe in Cupa României.

De cealaltă parte, Huși este reprezentata Ligii a 3-a și este printre putinele echipe din aceasta liga ce au ajuns pana in aceasta faza a competiției. Nu cred ca asteptarile sunt prea mari pentru aceasta echipa și cred ca se vor bucura la maxim de aceasta experiența. In mod normal clujenii nu ar avea de ce sa se încurce și ar trebui sa își castige meciul din primele 90 de minute, așa ca mergem pe varianta 2 solist !

Sonderjyske – Copenhaga

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sonderjyske și FC Copenhaga, meci ce contează pentru etapa cu numărul 10 din Danemarca: Superliga!

Pe cei de la Copenhaga ii așteaptă o deplasare infernala din care trebuie sa scoată maximul. Pana acum sezonul este unul dezastruos pentru ei, aceștia ocupând locul 10 in campionat și au foarte mult de recuperat pana la locurile de podium. Aceștia vin după doua înfrângeri usturătoare și nu mai au voie sa facă niciun pas greșit pana la finalul anului, dar nu au un parcurs atât de ușor. Somderjyske este pe locul doi in acest moment, fiind la un singur punct in spate liderului Midtjylland.

Au făcut un sezon foarte bun pana acum și cu siguranța nu se vor da din calea celor de la Copenhaga. Ma aștept la un meci deschis și foarte strâns, așa ca am sa aleg o varianta ce este câștigătoare in mai multe cazuri. Copenhaga trebuie sa forțeze și sa marcheze cât mai repede, in timp ce Sonderjyske este formația aflată intr-un moment mult mai bun, așa ca varianta ambele echipe marchează SAU peste 2,5 goluri mi se pare o varianta perfecta pentru acest meci !

Proiect Pariuri: 29.11.2020

Leave a Comment: