Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 30.06.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 30.8%
Castigate: 4/13
Unitati: -491
Proiect „Ban pe ban” – 30 iunie 2020: Din pacate ultimul bilet a fost necastigator ! Am facut o zi de pauza din lipsa de idei si de a ma relaxa putin dupa rezultate din weekend si revenim astazi cu forte proaspete.
Oferta de astazi este una destul de interesanta, mai ales pentru o zi de Marti si nu jucam cu o presiune prea mare, deoarece vom termina luna pe plus. Incercam sa mai adaugam o cota de 2 la statistica si la prima vedere, biletul de astazi arata foarte bine !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Marti, 30 Iunie !

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Servette si Young Boys, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Elvetia: Super League ! Sezonul se apropie de final, iar fiecare echipa isi are calculele facute pentru a obtine maximul din aceste ultime etape. Ambele formatii de astazi au nevoie de puncte, in drumul lor spre obiectivele bine definite. Servette este pe locul 4, ultimul ce duce in Europa League. In spatele lor sunt cei de la Zurich, la o distanta de 2 puncte, iar un rezultat negativ astazi s-ar putea sa le cauzeze pierderea locului. De cealalta parte, Young Boys este pe prima pozitie in clasament, la egalitate de puncte cu St.Gallen. Lupta este una foarte stransa pentru trofeu, iar din punctul meu de vedere, cine face un pas gresit de acum incolo, va pierde si lupta pentru campionat. Young Boys este o echipa foarte puternica si nu cred ca vor pierde toate cele trei puncte de astazi, mai ales ca sunt sub presiune si au o sansa imensa de a castiga campionatul !

Grasshoppers – Will

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Grasshoppers si Will, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Elvetia: Challenge League ! Grasshoppers si Vaduz merg cap la cap pentru locul 2, loc ce duce la barajul de promovare. Gazdele de astazi sunt putin c-am obligate de istorie si suporteri sa promoveze, iar o ratare a acestui obiectiv ar duce la un mare dezastru la club. Nu este loc de pasi gresiti, mai ales cand evolueaza acasa si au in fata un adversar mai mult decat accesibil. Will nu are nici o sansa la promovare, dar sunt si foarte departe de retrogradare. Nu au nici un obiectiv pentru acest final de sezon, asa ca din punctul meu de vedere nu vad cum ar putea sa ii impiedice pe cei de la Grasshoppers. Mizez pe victoria gazdelor si avem o cota foarte buna pentru pronosticul 1 solist !

Leave a Comment: