Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 31.07.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 28.6%
Castigate: 4/14
Unitati: -591
Proiect „Ban pe ban” – 31 iulie 2020: Cat de usor am avut biletul zilei de ieri castigator si ne-am asigurat luna pe profit. Nu trebuie sa stam cu grija ultimului pas al proiectului, dar incercam sa il facem si pe acesta castigator.
Oferta de astazi este destul de interesanta si am sa merg pe un solist si un meci cu goluri. Sper ca am facut alegerile inspirate si sa mergem la casierie.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Vineri, 31 Iulie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

A.Klagenfurt -Innsbruck

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre A.Klagenfurt si Innsbruck, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Austria: 2.Liga !

Klagenfurt si Ried merg cot la cot si ne apropiem cu pasi repezi de finalul sezonului, asa ca orice pas gresit poate insemna pierderea promovarii. De cealalta parte, Innsbruck este doar pe locul 5 si chiar nu mai au pentru ce sa traga.

Nu ma bazez pe acest lucru, ci pe faptul ca cei de la Klagenfurt au un sezon foarte bun si au o echipa bine inghegata. Nu cred ca se vor incurca astazi si merg pe mana lor.

Jiangsu – Shandong

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Jiangsu Suning si Shandong Luneng, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din China: Super League !

Am mizat si ieri pe o partida din acest campionat, iar treaba a mers ceas. Ambele echipe au inceput sezonul in forta, cu meciuri foarte spectaculoase. Jiangsu a castigat in deplasarea de la Henan cu scorul de 3:4, in timp ce Shandong s-a impus cu 2:3 pe terenul celor de la Dalian Pro.

Se pare ca ambele formatii au chef de goluri si astazi merg pe pronosticul ambele echipe marcheaza !

Leave a Comment: