Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 31.08.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 11/22
Unitati: 113
Proiect “Ban pe ban” – 31 august 2020: Toata luna am fost pe plus si acum o cu o zi inainte de finalul lunii am picat in partea rosie. Am intrat intr-o pasa foarte proasta, iar ultimele 4 bilete au fost necastigatoare. Speram ca macar astazi sa ne revenim si sa reusim sa bifam ultimul pas pentru o luna verde !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Luni, 31 August !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Shanghai SIPG – Tianjin Teda

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Shanghai SIPG si Tianjin Teda, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din China: Super League !

Shanghai pleaca cu prima sansa la victorie, fiind echipa cu o experienta si valoare net superioara fata de adversarul de astazi si pentru ca au un start de sezon aproape perfect. Au obtinut 17 puncte in primele 7 meciuri si ocupa prima pozitie din clasament. Golaverajul este de departe cel mai bun din campionat: 16 goluri marcate si doar 5 primite.

De cealalta parte, Tianjin Teda este lanterna rosie a clasamentului, cu doar un punct castigat in 7 runde. Au cea mai slaba defensiva din campionat si cred ca astazi acest lucru se va accentua si mai mult. Merg pe pronosticul Peste 2.5 goluri si cred ca il vom bifa din primele 45 de minute ale partidei !

Trencin – Slovan B.

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Trencin si Slovan Bratislava, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Slovacia: Fortuna Liga !

Cele doua adversare de astazi au cate un meci restant, asa ca in cele 3 partide disputate pana acum lucrurile stau asa: Trencin este ultima clasata, cu doar 2 puncte acumulate si un golaveraj modest: 5 cu 7, in timp ce Slovan Bratislava are 6 puncte castigate si un super golaveraj: 11 cu 2 ! Ne asteptam totusi la un meci destul de echilibrat, deoarece Trencin are mare nevoie de puncte pentru a iesi din aceasta pasa proasta.

Imi place foarte mult si cota pentru 2 solist, dar nu vreau sa o prind pe Trencin intr-o zi buna si sa imi para rau de alegerea facuta, asa ca pariul pe goluri mi se pare ceva mai sigur !

Leave a Comment: