Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 31.10.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: 19

Proiect “Ban pe ban” – 31 Octombrie 2020: Am ajuns la ultimul pas din aceasta luna, o luna ce ne-a chinuit de la inceput cu acea perioada a echipelor nationale. Pot spune ca acolo am suferit cel mai mult si am pierdut pasi importanti, dar putem salva totul astazi. Avem nevoie de o cota de aproape 4 pentru a nu termina pe minus si vom incerca sa lovim frumos !

 Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Sambata, 31 Octombrie !  

ban pe ban cu ion dan alexandru

Hermannstadt – Univ.Craiova

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Hermannstadt si Universitatea Craiova, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Romania: Liga 1 !

Sibienii au avut parte de un sezon bun pana saptamana trecuta, atunci cand au primit o corectie serioasa la Bucuresti, acolo unde FCSB s-a distrat cu ei. Eu cred ca a fost o pura intamplare sau ceva mai mult planuit pentru un asemenea rezultat si ma astept sa ii vedem astazi intr-o forma mult mai buna.

De cealalta parte, Universitatea Craiova este liderul la zi din liga 1, dar nu cred ca acest lucru va mai dura mult. Dupa vanzarea lui Mihaila si accidentarea lui Koljic, oltenii nu au mai aratat absolut nimic. Etapa trecuta am profitat de o cota foarte buna ca nu vor castiga si pe acest lucru mergem si astazi. Nu au om sa marcheze si cred ca in perioada urmatoare Craiova va cadea destul de mult in clasament.

Viitorul Panduri – Unirea Slobozia

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Viitorul Panduri si Unirea Slobozia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Romania: Liga a 2-a !

Viitorul Pandurii Targu-Jiu are un start slab de sezon, dar parca nu ne mira nimic. Nici anul trecut echipa nu a surprins cu ceva, iar daca ne uitam la lotul pe care il au, nu vad ce ar putea sa faca mai mult. Este adevarat ca au trei etape mai putin disputate, dar la ce joc au aratat, nu vad sa surprinda cu ceva.

De cealalta parte, Slobozia este o formatie venita din Liga a 3-a pe care o cunosc destul de bine. Pana in acest moment au evoluat fara emotii si acest lucru s-a vazut, echipa reusind sa acumuleze 14 puncte, fiind la mijlocul clasamentului. Exista situatie buna financiara, consiliul judetean fiind cu banii la zi, liniste la echipa si dorinta de a face performanta. Astazi ii vad cu un pas inaintea adversarului si cred ca pariul pauza sau final 2 este unul cu sanse bune de reusita !

Proiect Pariuri: 29.10.2020

Leave a Comment: