Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 12.02.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 44.4%
Castigate: 8/18
Unitati: -118

Din pacate Young Boys nu a fost serioasa in meciul cu Laussane si s-au multumit cu o victorie la limita. In urma cu doua zile, cele doua echipe au facut spectacol, dar din pacate de data aceasta nu au mai vrut, iar biletul nostru a fost pierzator. Speram sa ne revenim astazi si sa incepem weekend-ul cu dreptul !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Vineri, 12 Februarie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Blackburn – Preston

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Blackburn si Preson, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 29 din Anglia: Championship !

Blackburn este intr-o cursa nebuna si spera ca la final de sezon sa prinda un loc in primele 6 pentru a avea o sansa la promovare. Sezonul acesta echipa se misca foarte bine si este una dintre cele mai ofensive din campionat. O victorie astazi i-ar apropia la doar 3 puncte de obiectivul acestora, dar ii asteapta un meci foarte greu si sunt tare curios cum vor face fata.

De cealalta parte, Preston este pe locul 12, cu 36 de puncte castigate in 28 de etape. Pentru moment sunt linistiti in vederea retrogradarii, dar nici la promovare nu prea pot sa isi faca planuri. Preston este o formatie foarte dificila, in sensul in care iti poate marca atunci cand iti este lumea cea mai draga. Eu ma astept sa vedem goluri la acest meci si cand zic goluri, ma refer la 3 sau 4. Totusi, vreau sa mergem cat mai safe asa ca am sa aleg linia de 1.5 !

Famalicao – Belenenses

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Famalicao si Belenenses, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Portugalia: Primeira Liga !

Cele doua formatii au parte de un sezon slab spre foarte slab, asa ca cele trei puncte puse in joc astazi sunt foarte importante ! Famalicao este pe penultimul loc in clasament si pot spune ca acest lucru ma surprinde. Anul trecut au fost in top5 echipe, iar acum acest picaj este de neinteles. Echipa pare ca nu isi poate reveni din acest soc si merg din infrangere in infrangere.

Nici Belenenses nu pot spune ca sta prea bine, deoarece acestia ocupa pozitia a 13-a, la doar 3 puncte peste adversara de astazi. Belenenses sunt mult mai absenti pe tabela de marcaj, dar au reusit sa isi dozeze efortul mai bine si au obtinut mai multe puncte. Ce imi place la acest meci? Ultima intalnire dintre cele doua formatii s-a terminat cu un 1 pauza 2 final de toata frumusetea, asa ca pot risca astazi pe varianta ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri !

PONTURI PARIURI: 12.02.2021

Pariaza aici cu 500 RON Bonus!

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply