Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru – 27.01.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 2/3
Unitati: 150

Așteptăm cu nerăbdare rezultatele finale ale partidelor de Marți și speram la încă un bilet câștigător. Oferta de astăzi este una foarte bogata in evenimente pentru o zi de miercuri și sper sa continuam treaba buna pe care am făcut-o și in aceasta luna.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Miercuri, 27 Ianuarie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Everton – Leicester

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Everton și Leicester, meci ce contează pentru etapa cu numărul 20 din Premier League !

Se anunța un super duel și ne așteptăm ca ambele echipe sa fie la cel mai bun nivel. Everton se afla pe locul 6 in acest moment și au mare nevoie de victorie in aceasta seara pentru a rămâne aproape de locurile de Europa. Everton trece printr-o perioada buna și din punctul meu de vedere nu cred ca vor pierde in aceasta seara. Calvert-Lewin și Richalison se afla intr-un moment foarte bun și cu siguranța unul din cei doi vor ieși la rampa și in aceasta seara.

De cealaltă parte, Leicester are încă un sezon senzațional și ocupa locul 3, la egalitate de puncte cu City și doar la doua puncte in spatele liderului Manchester United. Nu au mai pierdut de foarte mult timp, dar din păcate in aceasta seara vor avea o absenta extrem de importantă. Vardy, vedeta și cel mai bun marcator al echipei nu va putea evolua, iar acest lucru reprezintă o mare problema. Cred ca este momentul perfect pentru un pas greșit al celor de la Leicester, așa ca voi merge pe varianta 1x !

Juventus – Spal

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi ma decis sa aleg partida dintre Juventus și Spal, meci ce contează pentru sferturile de finala din Coppa Italia !

Este clar cine pleacă cu prima șansa la victorie in aceasta seara și la calificarea in următorul tur, așa ca multe de spus nu prea sunt. Juventus vine cu un moral foarte bun, după ce au reușit sa castige super cupa și sa se impună și in campionat, acolo unde s-au apropiat serios de locul 1 ocupat de AC Milan. Nu cred ca vor întâmpina prea multe probleme nici in aceasta seara, deoarece întâlnesc un adversar mai mult decât accesibil.

Spal vine din liga secunda din Italia, iar calificarea in acest tur este deja o performanța pentru echipa. Mult mai important pentru aceștia este campionatul, acolo unde trag la o promovare ce a relansa clubul. Cu siguranța își doresc o calificare mai departe și aici, dar oricât de mult și-ar dori acest lucru, șansele de reușită sunt aproape de 0. Mizez pe o victorie sigura a ceor de la Juventus, așa ca am sa aleg varianta 1&Peste 1.5 goluri !

Proiect Pariuri: 27 Ianuarie 2021

Bilet Cota 2 18

Pariaza aici cu 500 RON Bonus!

Leave a Comment: