Biletul Zilei Handbal 19 ianuarie 2021

Biletul zilei handbal – 19 ianuarie 2021 este format din patru partide, toate din cadrul Campionatului Mondial gazduit de Egipt. Biletul zilei handbal 19.01.2021 are o cota de 2.76 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 16.30 la Fortuna.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 19 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Japonia – Angola: (ora 16.30)

Japonia a surprins extrem de placut la actualul turneu final, dupa o remiza in primul meci bifata in fata vicecampioanei europene, iar in al doilea a pierdut foarte cu Qatar.

Angola a bifat doua esecuri si doar victoria o poate duce in faza utmatoare a competitiei, insa nu ii dau foarte multe sanse.

Africanii sunt dezorganizati in defensiva, iar in atac se bazeaza mult pe actiuni individuale, le va fi foarte dificil cu un adversar care se apara excelent.

Un succes la del putin 3-4 goluri al niponilor este unul mai mult decat previzibil, japonezii sunt bine organizati atat defensiv cat si ofensiv, iar acest fapt va face diferenta.

Pronostic Japonia – Angola: victorie Japonia handicap -1.5 goluri cota 1.30

Ponturi pariuri Croatia – Qatar: (ora 19.00)

Croatii in cazul unui succes vor termina pe primul loc in grupa, iar orgoliosi cum sunt, doar acest obiectiv il vor avea contra celor din Qatar.

Asiaticii au doua victorii, dar nu au impresionat, raman o nationala de pluton, care nu poate tine pasul cu reprezentative foarte puternice precum cea a Croatiei.

Remiza cu Japonia se pare ca i-a trezit pe Duvnjak&co, au aratat mult mai multa concentrare in fata Angolei, la fel vor aborda si acest joc, rezultatele similare delui de debut nu se vor mai repeta.

Pronostic Croatia – Qatar: victorie Croatia handicap -1.5 goluri cota 1.39

Ponturi pariuri Germania – Ungaria: (ora 21.30)

Germania si Ungaria se vor infrunta azi pentru sefia grupei, iar panzerele au prima sansa in acest joc.

Germanii sunt mult mai bine organizati pe faza defensiva, au jucatori excelenti din acest punct de vedere, iar acest aspect va face diferenta.

Maghiarii nu au impresionat atunci cand au avut de infruntat adversare foarte puternice, nu ii vad capabili de a castiga nici de aceasta data.

Pronostic Germania – Ungaria: Germania sansa dubla 1X cota 1.34

Ponturi pariuri Spania – Tunisia: (ora 19.00)

Spania are 3 puncte in aceasta grupa, iar cu o victorie isi va asigura primul loc in grupa indiferent de rezultatul dintre Polonia si Brazilia.

Tunisia a pierdut primele doua meciuri, va bifa cel mai sigur inca un esec, diferenta de valoare dintre cele doua reprezentative este mai mult decat evidenta.

Ibericii vor castiga acest joc, probabil la o diferenta consistenta, de altfel africanii au doar doua victorii in precedentele 8 partide.

Pronostic Spania – Tunisia: victorie Spania cota 1.14

Biletul zilei handbal 19 ianuarie 2021 la Fortuna.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!