Juventus – Spal ponturi pariuri 27.01.2021

Juventus Spal Ponturi Pariuri

Al treilea sfert de finala din Cupa Italiei le va pune fata in fata pe Juventus si Spal. Confruntarea este programata miercuri seara, de la ora 21:45, pe Juventus Stadium.

Juventus Spal Ponturi Pariuri

Voi paria in aceasta confruntare pe un pronostic care are o cota de 1.72. Pariul il gasiti si in oferta Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online.

Juventus.

A ajuns in aceasta faza a competitiei dupa un meci destul de dificil pe care l-a disputat in fata lui Genoa. A reusit sa se impuna atunci doar in urma prelungirilor. Acum are o misiune mai usoara, urmand a da piept cu o echipa de esalon inferior.

Echipa e intr-o forma buna si vine dupa doua partide in care s-a impus cu 2-0. Unul dintre aceste succese l-a obtinut chiar in Supercupa Italiei. Urmeaza o perioada incarcata deoarece in curand va reveni Liga Campionilor, acolo unde are meci cu Porto in februarie.

In acest an s-a simtit foarte bine pe teren propriu, acolo unde a disputat deja patru confruntari. In fiecare din aceste partide a reusit sa inscrie minim doua goluri si practic doar Genoa i-a pus probleme.

Spal.

A fost nevoita sa dispute patru confruntari pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei. In primele doua le-a batut pe Bari si Crotone la penalty-uri, iar apoi a obtinut victorii la zero in fata lui Monza si Spal. Asadar, a eliminat deja doua echipe de prim esalon.

Evolueaza in Serie B si ocupa momentan pozitia a cincea. Obiectivul este evident cel de a reveni in Serie B. E neinvinsa de patru meciuri oficiale, insa in weekend n-a impresionat la Cremonese, acolo unde a scos doar un rezultat de egalitate.

Cel mai probabil aventura in Cupa Italiei se va opri aici. Va incerca sa profite de faptul ca trupa din Torino va menaja probabil mai multi titulari, insa chiar si asa, diferenta de valoare pare a fi prea mare.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Juventus (4-4-2): Buffon – Danilo, Bonucci, Demiral, Frabotta – McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa – Kulusevski, Ronaldo..

Spal (3-5-2): Berisha – Tomovic, Vicari, Ranieri – Strefezza, Missiroli, Valoti, Esposito, Sala – Floccari, Paloschi.

Absenti.

  • Juventus: Sandro, Dybala.
  • Spal: -.

Istoric Confruntari Directe.

  • Juventus a castigat la minim doua goluri diferenta toate cele trei partide de acasa.
  • Spal are doar o singura victorie in fata torinezilor.

Ponturi pariuri Juventus – Spal – DBook.

Juventus are o misiune foarte usoara in aceasta faza a competitiei si n-o vad sa aiba probleme in fata unei echipe de esalon inferior, mai ales ca joaca acasa.

Spal a avut evolutii bune in acest sezon, mai ales in Cupa Italiei, insa Juventus este o palarie prea mare pentru ea.

Chiar daca Andrea Pirlo va face modificari in garnitura de start, acesta va trimite in teren alternative viabile pentru titulari si astfel balanta valorica va inclina clar inspre Juve.

Mizez pe o victorie la minim doua goluri a gazdelor, acesta fiind unul dintre cele mai bune ponturi la pariuri de miercuri.

Pronostic Juventus – Spal Juventus (-1) – 1.72!