Manchester United – Granada ponturi pariuri 15.04.2021

manchester united granada ponturi pariuri

Manchester United s-a impus in partida tur cu 2-0 si este mare favorita sa mearga mai departe. Am observat cateva statistici interesante in acel joc si cred ca pontul ales de mine acum are sanse foarte mari sa fie castigator. Partida va incepe joi seara la ora 22:00 pe Old Trafford.

manchester united granada ponturi pariuri

Manchester United.

A luat o optiune importnata pentru calificare dupa ce s-a impus in tur in deplasare cu 2-0.

traverseara o perioada foarte buna, in ultimele 10 meciuri avand o singura infrangere in Cupa Angliei si merge destul de bine atat din punct de vedere ofensiv, cat si defensiv.

Are foarte multe probleme de efectiv inainte de aceasta disputa si sunt sanse mari sa vedem un prim' 11 ceva mai neobisnuit.

Granada.

Este deja o performanta faptul ca a ajuns pana in aceasta faza a Europa League si mi-e destul de greu ca va reusi sa intoarca rezultatul din tur.

Spun asta fiindca are probleme foarte mari, avand 4 infrnageri in ultimele 5 meciuri, reusind sa se impuna cu cateva zile in La Liga 2-1 in deplasarea de la Valladolid.

Principala problema pare sa fie apararea fiindca a primit cel putin un gol in 9 din ultimele 10 deplasari, ba mai mult, a primit cel putin 2 goluri in 8 din aceste 10 meciuri pe teren strain.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Manchester United (4-2-3-1): de Gea – Telles, Lindelof, Tuanzebe, Wan-Bissaka – Matic, Fred – Pogba, van de Beek, James – Greenwood.

Granada (4-2-3-1): Silva – Diaz, Sanchez, Vallejo, Neva – Gonalons, Herrera – Puertas, Montoro, Kenedy – Soldado.

Absenti

Manchester United: Martial, Phil Jones (accidentati) / Luke Shaw, Maguirre, McTominay (suspendati) / Baily, James, Rashford (incerti).

Granada: Neyder Lozano, Luis Milla (accidentati) / Yan Eteki, Duarte (suspendati) / Alberto Soro (incert).

Istoric confruntari directe.

Partida din tur este singurul meci direct dintre cele 2 echipe si United s-a impus cu 2-0 in deplasare. Cred ca acesta poate fi cel mai sigur pont la pariuri pe Europa League. Vezi parerea mea mai jos.

Ponturi pariuri Manchester United – Granada – Catalin.

Manchester United s-a impus in partida din tur cu 2-0 insa uitandu-ma peste statistici am observat faptul ca Granada a avut nu mai putin de 11 lovituri de la coltul terenului.

Cred ca este posibil sa se intample asta si acum, mai ales ca Granada este nevoita sa atace, iar de la gazde vor lipsi destul de multi jucatori importanti.

Totusi, pentru ca pariul meu sa fie castigator am nevoie numai de 4 cornere obtinute de spanioli si cred ca sunt sanse foarte mari sa se intample asta.

Pronostic Manchester United – Granada: Granada peste 3.5 cornere cota 1.57