Omonia – Flora ponturi pariuri 05.08.2021

omonia flora ponturi pariuri

Neo GSP Stadium din Nicosia va gazdui joi seara cu incepere de la ora 19.00 partida dintre Omonia si Flora Tallinn. Miza acestei duble este una foarte importanta deoarece castigatoarea poate merge in grupele unei competitii europene.

omonia flora ponturi pariuri

Omonia.

Si-a inceput deja aventura europeana cu o dubla impotriva lui Dinamo Zagreb, dar campioana Croatiei a reusit sa se impuna in ambele jocuri din preliminariile Champions League, 2-0 acasa si 1-0 in deplasare.

Sezonul a debutat totusi cu un trofeu castigat, Super Cupa Ciprului, 2-1 dupa prelungiri in fata celor de la Anorthosis Famagusta, acestea fiind singurele infruntari oficiale pentru elevii lui Henning Berg.

Participa cu regularitate in competitiile europene, dar o singura data a reusit sa si ajunga in grupele uneia dintre ele, editia precedenta a Europa League cand a terminat pe locul 4 avandu-le drept adversare pe: PSV, PAOK si Granada.

De altfel lotul sau nu este unul extrem de valoros, doar 4 jucatori sunt cotati la o valoare de peste un milioan de euro, iar vara aceasta nu a adus decat jucatori liberi de contract, exceptie fundasul dreapta Paris Psaltis pentru care a platit 120.000.

Flora.

Oaspetii se poate spune ca se afla in plin sezon cometitional, campionatul intern este deja la runda cu 16, iar elevii lui Jurgen Henn sunt pe locul secund la 6 lungimi de lider, care are insa si doua jocuri in plus.

Estonienii au disputat de asemenea doua tuturi preliminare in Champions League, daca in primul tur au trecut fara nicio emotie de Hibernians din Malta cu o dubla victorie, in urmatorul Legia Varsovia s-a impus atat acasa cat si in deplasare.

Nu se descurca deloc rau sezonul actual in deplasare unde nu au pierdut decat doua infruntari, reusind sa inscrie in 10 din totalul de 12 partide in care au evoluat. Totusi sunt de evitat pronosticuri fotbal sigure mizand pe un rezultat pozitiv al sau la Nicosia.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Omonia (4-3-3): Fabiano – Abdullahi, Lang, Hubocan, Lecjaks – Diskerud, Gomez, Kousoulos – Bautheac, Scepovic, Duris.

Flora (4-5-1): Igonen – Lilander, Purg, Kuusk, Lukka – Zenjov, Poom, Vassiljev, Soomets, Miller – Sappinen.

Vezi aici toate cotele pentru Omonia – Flora!

Absenti.

Omonia: Ernest Asante – accidentat.

Flora: Mark Anders Lepik – accidentat.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Omonia – Flora – Lily84.

Flora a avut evolutii destul de bune in Champions League, unde chiar daca a fost eliminata de Legia Varsovia a dat o replica solida unui adversar mult mai bine cotat.

Omonia este inca la inceput de sezon, teoretic porneste cu prima sansa, dar randamentul sau ar putea fi afectat de lipsa partidelor oficiale, de altfel defensiva sa a incasat gol in fiecare din cele 3 jocuri oficiale disputate.

Flora a reusit sa inscrie in 10 din ultimele 12 deplasari, a marcat chiar si pe terenul Legiei Varsovia, o poate face si la Nicosia in fata unui adversar fara ritm, in acelasi timp estonienii incaseza destul de lejer goluri.

Iti recomand sa joci pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Superbet, unde vei gasi cote atractive si o oferta imbelsugata. Citeste si articolul nostru cu Pareri Superbet pentru a vedea ce spun jucătorii acestei agentii.

Pronostic Omonia – Flora: Ambele echipe inscriu cota 2.20