Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 13.08.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 25%
Castigate: 1/4
Unitati: -155
Proiect “Ban pe ban” – 13 august 2020: In sfarsit am reusit sa rupem seria neagra in care am intrat si revenim pe plus ! Speram ca acesta a fost primul win dintr-o serie lunga ce se anunta. Oferta de astazi este una foarte slaba, dar am mare incredere in meciurile alese pentru proiect !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Joi, 13 August !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Newcastle Jets – Wellington

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Newcastle Jets si Wellington Phoenix, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Australia: A-League !

Se anunta un meci foarte interesant, de la care ne asteptam sa vedem si multe reusite. Wellington este pe locul 3 in acest moment si spera sa intre in primele doua, pentru a merge direct in semifinale. De cealalta parte, Newcastle Jets are ultima sansa de a prinde play off-ul si ma astept sa ii vad la capacitate maxima.

Cele doua formatii se cunosc foarte bine, deoarece au jucat de multe ori in ultimii ani, iar aproape de fiecare data am vazut goluri pe tabela. Astazi mizez pe pronosticul ambele echipe marcheaza si cred ca este o cota foarte buna pentru sansele acestui pont !

Varbergs – Hacken

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Varbergs si Hacken, meci ce conteaza pentru etapa cu numaru 15 din Suedia: Allsvenskan !

Este foarte greu sa dai o favorita clara la aceasta confruntare, dar cred ca cei de la Hacken au un usor avantaj datorita formei mai bune de moment. Acestia au 21 de puncte acumulate si nu sunt foarte departe de podium. O victorie astazi i-ar duce la doar 2 puncte de primele 3 clasate, un lucru foarte bun pentru aceasta formatie.

De cealalta parte, Varbergs dispune de una dintre cele mai slabe defensive din campionat, asa ca pariul meu se va duce pe interval goluri oaspeti 1-3 !

Proiect Pariuri: 13.08.2020

ban pe ban cu ion dan 13082020  

Joacă ponturile AICI – Iei bonus 500 RON!

Leave a Comment: