Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 01.01.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 63%
Castigate: 12/19
Unitati: 588

biletul zilei

 

Incepem un nou an cu multa speranta si sper ca totul sa fie din ce in ce mai bine. Proiectul „Ban pe ban” continua si in acest an si speram sa avem un start bun chiar din prima zi. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Miercuri, 1 ianuarie !

Watford – Wolves

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Watford si Wolves, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 21 din Premier League. Gazdele de astazi au reusit sa scapa din pozitia de ultima clasata, dar situatia nu este inca una prea buna nici in acest moment. Raman pe loc de retrogradare, iar echipa nu cred ca este pregatita in acest moment sa iasa din zona rosie. Wolves a facut doua partide exceptionale cu Manchester City si Liverpool si cred ca astazi vor putea sa obtina toate cele trei puncte. Pentru mai multa siguranta am ales varianta X2 si cred ca va iesii fara probleme !

 Arsenal – Man. Utd

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Arsenal si Manchester United, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 21 din Premier League. Avem parte de un super derby si sper ca ambele formatii sa se ridice la cota pe care o asteptam, deoarece nu au un sezon prea bun pana in acest moment. Arsenal vine la cateva zile dupa un alt derby, cel londonez cu Chelsea. Daca la pauza erau in avantaj, la finalul partidei nu au reusit sa castige nici macar un punct. Ma astept si astazi sa vedem o partida deschisa, iar ambele formatii sa aibe parte de momentele ei bune si sa marcheze !

Biletul Zilei: 01.01.2020

biletul zilei

 

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

superbet promotie

Leave a Comment: