Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 12.04.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: 19

biletul zilei

Biletul zilei de ieri a fost castigator fara prea mari emotii si speram ca si astazi sa avem parte de aceeasi soarta. Chiar daca avem cateva partide in oferta, nu prea ma impac bine cu meciurile de astazi. Speram sa fiu inspirat si sa nu vedem surprize prea mari. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Duminica, 12 Aprilie !

Bujumbura – Inter Star

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Bujumbura si Inter Star, meci ce conteaza pentru sferturile de finala din Burundi: Coupe du President ! In prima partida cei de la Bujumbura s-a impus cu scorul de 2:0 si astazi pleaca usor favoriti in ochii bookmakerilor, datorita pozitiei de echipa gazda. Cele doua formatii se cunosc destul de bine, deoarece in ultimii ani s-au intalnit frecvent. O singura intalnire s-a terminat cu scor alb, iar in restul am reusit sa vedem minim doua goluri. Pe scenariul acesta merg si eu astazi, deoarece este o partida de Cupa si un loc in semifinale este destul de important pentru ambele formatii !

 

Istiqlol – CSKA Pomir

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Istiqlol si CSKA Pomir, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Tadjikistan: Vysshaya Liga ! Prima etapa a fost complet diferita pentru cele doua echipe de astazi: Istiqlol s-a impus la scor in deplasarea de la Dushanbe 83, scor 7:0, in timp ce CSKA Pomir a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 3:1 de catre Khujand. Astazi gazdele sunt clar favorite in obtinerea celor trei puncte si chiar nu avem ce sa jucam in sensul asta. Eu voi miza pe goluri si cred ca minim trei reusite le vom vedea poate chiar din prima repriza. Cota nu este una mare, dar pe aceasta seceta este una excelenta !

Biletul Zilei: 12.04.2020

biletul zilei

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: