Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 13.05.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 38.1%
Castigate: 8/21
Unitati: -171

biletul zilei

In acest moment suntem cu arhiva pe plus si incercam sa ne luam un avantaj cat mai comod, deoarece urmeaza o perioada tare interesanta, in care fotbalul isi revine. Speram sa bifam cota 2 de astazi si sa continuam cu verde mult timp de acum inainte. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Miercuri, 13 Mai !

Ferencvaros – Zalaegerszeg

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ferencvaros si Zalegerszeg, meci ce conteaza pentru pregatirea celor doua formatii. Echipe au iesit din carantina si au inceput sa isi reia antrenamentele de zi cu zi, asa ca o partida amicala este perfecta pentru a-si restabili ritmul de joc. Cele doua formatii se cunosc destul de bine, deoarece in ultimul an au jucat de 4 ori impreuna: O data un amical si de trei ori in campionat. Toate meciurile s-au terminat cu goluri de ambele parti, asa ca si astazi ne asteptam la spectacol. Pariul pe goluri mi se pare cea mai buna varianta la o astfel de partida, iar cota este una cat de cat rezonabila.

Nebitci – Ahal

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, mergem in Turkmenistan, acolo unde Nebitci si Ahal se intalnesc in etapa cu numarul 8 din Turkmenistan: Yokary Liga ! Gazdele de astazi au provocat cea mai mare surpriza in weekend, atunci cand pe acest teren i-au invins pe cei de la Altyn Asyr, formatia de pe locul secund. Nimeni nu se astepta la un asemenea rezultat, iar casele de pariuri aproape ca au scos cota pentru 2 solist, oaspetii primind la unele case chiar si 1.07 la victorie. De cealalta parte, Ahal este liderul la zi, cu cea mai buna ofensiva si cea mai solida aparare din campionat. Chiar si asa, Ahal nu este chiar asa de productiva in deplasari si de foarte mute ori castiga la limita. Noi incercam sa ne luam ceva masuri pentru o eventuala surpriza si astazi si mergem pe total goluri oaspeti !

Biletul Zilei: 13.05.2020

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close