Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 16.06.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 40%
Castigate: 6/15
Unitati: -185
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru
FCSB ne-a rapit sansa de a trece din nou pe plus. Au ratat enorm de mult si chiar daca am vazut primul gol relativ repete, scorul final a fost 1:0, lipsand un gol pentru a avea cota 2 castigatoare. Incercam sa ne revenim astazi, cand oferta este destul de bogata pentru o zi de Marti.  Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Marti, 16 Iunie !

Fenerbahce – Trabzonspor

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Fenerbahce si Trabzonspor, meci ce conteaza pentru returul semifinalelor din Cupa Turciei ! In primul meci Trabzonspor s-a impus cu scorul de 2:1 si au luat un mic avans pentru locul din finala. Chiar si asa, calificarea ramane deschisa, dar din pacate cei de la Fenerbahce nu se pot baza pe arma lor principala atunci cand evolueaza acasa: fanii infocati ! Chiar si asa, ma astept sa ii vad foarte ofensivi in aceasta seara si cred ca au sansa lor de a merge in finala. Nu ma voi duce pe 1 solist, deoarece Trabzonspor va sta ” la cutie” si vor incerca sa isi transeze calificarea. Varianta 1x&Peste 1.5 goluri imi place foarte mult la aceasta partida, fiind si o cota destul de interesanta !

Aves – Porto

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Aves si Porto, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Portugalia: Primeira Liga ! Casele de pariuri o dau mare favorita pe Porto, fiind formatia mult mai experimentata si cu jucatori valorosi, asa ca avem o cota fara pic de valoare pe 2 solist. Aves este ultima clasata din campionat, iar sansele de a se salva sunt minime. Au doar 13 puncte acumulate in 26 de etape, iar primul loc ce se salveaza este la 12 puncte distanta. Sansele au ramas doar cele matematice, dar cu cea mai slaba defensiva din campionat, nu prea mai ai pretentii. Porto a reusit sa se distanteze la doua puncte de marea rivala Benfica, dupa ce „vulturii” au remizat surprinzator in deplasarea de la Portimonense. Nu cred ca Porto se vor juca cu aceste trei puncte extrem de facile si ma astept la un recital de goluri !

Leave a Comment: