Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 17.06.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 39%
Castigate: 7/18
Unitati: -320
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru
Ce zi rea a fost ieri de pariuri. Foarte multe rezultate surpriza, favoritele parca au dormit pe teren, iar noi am mers fix pe doua din cele mai mari surprize ale zilei. Speram ca toate „bombele” sa fi fost ieri, iar astazi sa mai incasam si noi, nu doar casele de pariuri. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Miercuri, 17 Iunie !

HB Torshavn – Klaksvik

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre HB Torshavn si Klaksvik, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Insulele Feroe: Premier League ! Torshavn domina campionatul in acest start de sezon si au acumulate 21 de puncte in 7 etape. Echipa o tine doar in victorii, iar golaverajul este unul de speriat: 20 de goluri marcate si doar 3 primite. Nici Klaksvik nu sta foarte rau, fiind pe locul 3, cu 16 puncte stranse si golaveraj de 20 cu 6. Sunt doua dintre cele mai ofensive echipe din campionat si care au o perioada foarte buna. Ma astept la spectacol la aceasta intalnire, iar pronosticul Peste 2.5 goluri mi se pare un pariu bun !

Leverkusen – Koln

Pentru cel de-al doilea meci al zilei, am decis sa aleg partida dintre Leverkusen si Koln, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 32 din Germania: Bundesliga ! Leverkusen a pierdut ieri locul 4, loc ce permite participarea in Champions League, dupa ce Monchengladbach si-a castigat meciul de acasa. Pasul gresit din weekend de pe terenul celor de la Schalke, pare sa conteze si nu cred ca mai este loc de greseli din partea lor. Astazi evolueaza pe teren propriu, in fata unui adversar modest, ce este multumit cu pozitia pe care se afla. Koln are 35 de puncte acumulate si este la o distanta de 7 puncte peste linia rosie a clasamentului. Ma astept la o victorie lejera din partea celor de la Leverkusen, iar cota este chiar buna in acest moment.

Leave a Comment: