Proiectul ”Ban pe ban” – Ion Dan Alexandru: 23.05.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 76.2%
Castigate: 16/21
Unitati: 1102

biletul zilei

Oferta incepe sa fie una din ce in ce mai bogata, cel putin in weekend. Campionatele incep sa isi reia activitatea una cate una, iar noi trebuie sa fim cat mai inspirati pentru a alege combinatia perfecta. Avem mare nevoie de un parcurs perfect pana la finalul lunii pentru a o salva si sper sa incepem de astazi acest lucru. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Sambata, 23 Mai !

Freiburg – Werder Bremen

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Freiburg si Werder Bremen, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Germania: Bundesliga ! Ambele formatii sunt motivate sa obtina toate cele trei puncte puse in joc astazi, dar acum urmeaza sa vedem ce si arata pe teren. Freiburg incearca sa treaca pe pozitia a 6-a, ultima ce permite participarea in Europa. Sunt la doar 2 puncte de acest obiectiv, iar Wolfsburg, formatia ce ocupa aceasta pozitie in acest moment, are un meci foarte greu cu Dortmund. Au toate sansele ca in aceasta etapa sa ii devanseze, dar acum sa vedem si daca pot. De cealalta parte, Werder Bremen este pe locul 17 si se pare ca o asa zisa „gluma” la inceput de sezon, se accentueaza de la etapa la etapa. Un obiectiv realist ar fi ocuparea locului 16, loc ce merge la barajul de retrogradare, deoarece locul 15 este deja la 9 puncte. Pana nu vedem punctele, treaba este una nasola pentru Bremen si ma astept ca astazi sa iasa la joc !

Wolfsburg – Dortmund

Pentru cel de-al doilea meci al zilei ramanem in Germania, acolo unde cei de la Wolfsburg primesc vizita celor de la Dormtund in etapa cu numarul 27 din Bundesliga ! Se anunta a fi unul din cele mai interesante dueluri din aceasta etapa, iar traditia ne ofera toate sansele. Ambele echipe au revenit din pandemie cu chef de fotbal, iar partidele lor de saptamana trecuta au produs foarte multe goluri. Dortmund a dat de pamant cu Schalke si nu le-a oferit nici o sansa, in timp ce Wolfsburg a castigat cu scorul de 2:1 pe terenul celor de la Augsburg. Si astazi ma astept la goluri, iar o varianta ce imi place foarte mult si are o cota interesanta, este gol marcat in ambele reprize !

Biletul Zilei: 23.05.2020

cota 2

 

 

 

Pariaza ponturile AICI – Ia Bonusul de 500 RON!

Leave a Comment: