Wolverhampton – Southampton ponturi pariuri 23.11.2020

Wolves Southampton ponturi pariuri 23112020

Epilogul etapei a 9-a din Premier League se anunta extrem de echilibrat si spectaculos, Southampton si Wolverhampton fiind doua echipe cu un fotbal atractiv! VEZI mai jos pontul de cota 1.92 oferit la agentia de pariuri online Fortuna!

Wolves Southampton ponturi pariuri 23112020

Wolverhampton.

Plecarile din presezon ale unor vedete precum Diogo Jota si-au lasat amprenta asupra evolutiei jucatorilor, echipa nereusind sa mai practice fotbalul spectaculos din sezonul anterior, iar cu Leicester nu a avut nicio mare ocazie.

Echipa lui Nuno trece totusi printr-o perioada destul de buna, avand 3 victorii, o remiza si o singura infrangere in ultimele 5 partide, iar echipa sta pe un comfortabil loc 12, cu 13 puncte dupa primele 8 partide disputate.

Jucatorii lui Southampton trebuie totusi sa isi ridice considerabil nivelul de joc daca vor dori sa obtina ceva din urmatoarele trei partide, toate de foc, cu Southampton, Liverpool si Arsenal.

Southampton.

Una din surprizele placute ale acestui inceput de sezon, echipa lui Hassenhuttl a reusit sa intoarca la 180 grade inceputul prost de sezon in care au pornit cu 2 infrangeri, urmand 6 meciuri din care echipa a obtinut 16 puncte si, mai mult de atat, le-a tinut piept lui Chelsea si Everton.

Echipa ocupa pozitia a 6-a a clasamentului, iar o victorie iar propulsa pana pe pozitia a treia a clasamentului, la un punct in spatele lui Tottenham si Liverpool.

Cu toate ca echipei ii va lipsi o perioada mai lunga de timp principalul marcator, Danny Ings, antrenorul acestora nu trebuie sa fie extrem de ingrijorat, atat Ward-Prowse, cat si Che Adams reusind sa ii tina locul cu brio.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Wolverhampton (3-4-3): Patricio; Boly, Coady, Kilman; Semedo, Dendoncker, Neves, Marcal; Traore, Jimenez, Neto.

Southampton (4-4-2): McCarthy; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Djenepo; Walcott, Adams.

Absenti.

Wolverhampton: Jonny.

Southampton: Ings, Smallbone, McQueen.

Istoric Confruntari Directe.

Ultimele intalniri directe s-au incheiat cu scorurile de 1-1 respectiv 3-2 pentru Wolverhampton.

Ponturi pariuri Wolverhampton – Southampton – AlexK.

Unul din cele mai echilibrate si asteptate meciuri ale etapei a 9-a se desfasoara in epilogul acesteia, un duel care pune fata in fata doua echipe cu antrenori excelenti, dar si cu calitate in sectorul ofensiv, Wolverhampton avandu-i inca pe Jimenez, Traore si Podence, iar Southampton bazandu-se pe Adams si Ward-Prowse in absenta lui Danny Ings.

Ma astept ca Ralph Hassenhuttl sa mizeze pe cartea atacului in aceasta partida, stiind ca o victorie in fata gazdelor i-ar aduce pe podium, la un singur punct de primele doua clasate.

De aceea cred ca un pronostic destul de bun pentru acest meci e ca ambele echipe sa inscrie, Southampton avand forta ofensiva de a le marca celor de la Wolverhampton, iar acestia putand sa profite de spatiile ce sigur se vor crea in apararea oaspetilor.

Pronostic Wolverhampton – Southampton Ambele marcheaza – Cota 1.92!