Irlanda de Nord – Bulgaria ponturi pariuri 31.03.2021

Forma Monik: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Monik
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Un meci foarte tare avem miercuri in preliminariile Cupei Mondiale, in grupa C de calificare. Irlanda de Nord primeste vizita Bulgariei, intr-o partida destul de echilibrata.

Aceste nationale nu au pretentii in grupa, iar asta ar putea duce spre un joc deschis. In acest articol poti gasi pronosticul meu.

Irlanda de Nord.

Irlandezii au pierdut singura partida jucata pana acum in aceasta campanie de calificare. Au fost invinsi in Italia, cu scorul de 0-2. Nu aveau insa nicio asteptare de la acea partida, ba chiar evolutia nu a fost deloc rea.

Irlanda de Nord a disputat si un amical in urma cu cateva zile, o infrangere in fata celor din SUA. A fost atunci 1-2. A castigat ultima partida in octombrie anul trecut, la barajul cu Bosnia din Liga Natiunilor. Are de atunci o serie de 7 meciuri fara succes, 6 dintre ele fiind infrangeri. Din acest punct de vedere cred ca putem paria pe macar un gol marcat de bulgari la Netbet. Afla din articolul Cum imi fac cont la Netbet pasii de parcurs pentru a te inregistra aici.

Bulgaria.

Nici ea nu a inceput deloc bine campania de calificare si dupa doua partide nu a acumulat niciun punct. Are insa o scuza, pentru ca a intalnit cele mai bune formatii din grupa, Italia si Elvetia. De fiecare data a pierdut la diferenta de 2 goluri.

Bulgaria a inregistrat o singura victorie in ultimele 11 partide disputate. Daca amintim ca si aceea a fost obtinuta in fata modestei Gibraltar, ne dam seama de nivelul foarte slab la care au ajuns vecinii nostri de peste Dunare.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Irlanda de Nord (3-5-2) : Peacock-Farrell; McNair, J. Evans, Cathcart; Dallas, Davis, McCann, C. Evans, Kennedy; Magennis, Lafferty.

Bulgaria (3-5-2) : P. Iliev; Dimov, Antov, Zanev; Cicinho, Malinov, Kostadinov, Chochev, Tsetanov; Despodov, Galabinov.

Absenti.

Irlanda de Nord : Conor Washington, Jordan Jones.

Bulgaria : -.

Istoric Confruntări Directe.

Bulgaria s-a impus la fiecare din ultimele 3 confruntari directe. De mentionat insa ca precedenta disputa intre aceste nationale a fost acum 13 ani si multe s-au schimbat de atunci.

Ponturi pariuri Irlanda de Nord – Bulgaria -> Monik.

Eu nu sunt de acord cu cotele oferite la Netbet pe goluri. Cred ca vom vedea un meci mult mai spectaculos decat se anticipeaza, asta pentru ca niciuna dintre formatii nu are ce apara. Nu se gandesc la calificare, au inceput cu infrangeri preliminariile, asa ca ambii selectioneri consider ca trebuie sa abordeze meciul ofensiv. La ce probleme are Bulgaria din punct de vedere defensiv ar trebui sa se inscrie pana in pauza. Am ales intervalul 2-4 reusite, care ne aduce un profit bun.

Toate partidele jucate de aceste echipe pana acum in grupa s-au incadrat in intervalul ales de mine.

Pronostic Irlanda de Nord – Bulgaria : Interval 2-4 goluri – Cota 1.76

Leave a Comment: