Irlanda de Nord – Italia ponturi pariuri 15.11.2021

irlanda de nord italia ponturi pariuri

Windsor Park din Belfast va gazdui luni seara cu incepere de la ora 21.45 partida de fotbal dintre selectionatele statelor Irlandei de Nord si Italiei. Acesta va fi ultimul joc al celor doua reprezentative in actuala campanie de calificare la Campionatul Mondial Qatar 2022, unde squadra azzurra va merge direct doar in cazul unei victorii.

irlanda de nord italia ponturi pariuri

Irlanda de Nord

Britanicii au 8 puncte in clasament inaintea ultimului joc din grupa, fara nicio sansa de a mai merge la turneul final de anul viitor gazduit de Qatar, dar sunt egalitate de puncte cu Bulgaria care la randul sau are un joc foarte dificil in Elvetia.

Echipa pregatita de Ian Baraclough a pus astfel demult capat sperantelor de a ajunge la un campionat mondial, ultima sa prezenta a fost in 1986.

A reusit doar doua victorii, ambele in fata ultimei clasate Lituania, de asemenea 5 din cele 6 goluri ale campaniei au venit contra balticilor, cealalta reusita venind in esecul 2-1 din Bulgaria, de evitat piata de goluri oferita de case de paruri online.

Italia

Jorginho putea trimite squadra azzurra inca din partida trecuta la campionatul mondial de anul viitor, dar jucatorul lui Chelsea a ratat un penalty in minutul 90, pastrand astfel suspansul calificarii in Qatar.

Are 15 puncte in cont fiind la egalitate cu nationala Elvetiei in fata careia nu a reusit decat o remiza runda precedenta, dar sta mai bine la golaveraj decat reprezentativa din tara cantoanelor la golaveraj.

Pentru a obtine calificarea de pe primul loc are nevoie sa isi pastreze acest plus 2 la golaveraj, Elvetia va evolua acasa in fata Bulgariei si poate castiga la scor, astfel elevii lui Roberto Mancini nu se pot multimi cu o victorie la limita la Belfast.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Irlanda de Nord (3-5-2): Peacock-Farrell – Cathcart, Jonny Evans, McNair – Dallas, McCann, Davis, Saville, Lewis – Washington, Magennis.

Italia (4-3-3): Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Emerson – Barella, Jorginho, Locatelli – Chiesa, Belotti, Insigne.

Vezi aici toate cotele pentru Irlanda de Nord – Italia!

Absenti.

Irlanda de Nord: nu sunt.

Italia: Nicolo Zaniolo, Lorenzo Pellegrini, Marco Verratti, Ciro Immobile, Giorgio Chiellini – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur a fost castigata de Italia cu scorul de 2-0. Cele doua reprezentative s-au infruntat de 3 ori in ultimul deceniu iar nord irlandezii nu au marcat niciun gol squadrei azzurra, care a reusit doua victorii si o remiza pe acest interval.

Ponturi pariuri Irlanda de Nord – Italia – Lily84.

Italia nu este deloc sigura de prezenta sa campionatul mondial de anul viitor, Elvetia se poate impune la scor acasa contra Bulgariei care a pierdut jocul tur a doua goluri diferenta, o poate face acum la mai multe in deplasare.

Irlanda de Nord nu exceleaza la capitolul ofensiva, nu a marcat niciun gol cu primele doua clasate, mai mult 5 din cele 6 reusite au venit in fata ultimei clasate, greu de crezut ca o va face in fata liderului.

Roberto Mancini va oborda jocul ofensiv, un succes la limita nu ii este de ajuns formatiei sale, va trebui sa riste si sa castige la doua-trei diferenta cel putin, in caz contrar poate ajunge la baraj, poti utliza oferta betano bonus pentru a paria de jocul de la Belfast.

Pronostic Irlanda de Nord – Italia: victorie Italia handicap -1 cota 1.82