Isloch Minsk – Neman pronosticuri 21.03.2020

Isloch Minsk - Neman pronosticuri 21.03.2020

Am pregatit o super cota la confruntarea dintre Isloch Minsk si Neman, un pariu online de jucat la Betano, cu cota 1.70, pariu care poate fi combinat pentru un bilet cota 2.

Isloch Minsk - Neman pronosticuri 21.03.2020

Confruntarea dintre cele doua formatii va avea loc pe Stadionul „FK Minsk” din Minsk, avand ca ora de start, ora 15:00.

Isloch Minsk.

A incheiat stagiunea precedenta de Vysshaya Liga pe pozitia a 5-a, la o distanta considerabila de primele 3 clasate, cel putin 18 puncte. A fost recent eliminata si din Cupa Belarusului, nemaiavand astfel sanse de a juca in preliminariile Europa League, din vara sau din toamna, cand vor avea loc.

Eliminarea din Cupa a venit in sferturile de finala ale competitiei, campioana Brest provocandu-i eliminarea, castigatorea dublei manse fiind decisa la penalty-uri, dupa ce ambele manse s-au incheiat cu scorul de 0:0.

A facut destul de munte transferuri in acaesta iarna, cel mai important fiind cel al atacantului Momo Tansane, venit de la formatia FUS Rabat din Maroc.

Isloch Minsk vs Neman intalniri directe

Neman.

A facut un sezonul de slab, la fel ca precedentul, incheind pe 9, dupa ce editia din 2018 a incheiat-o pe pozitia a 10-a. A jucat nu mai putin de 10 in pregatiri, suferind doar 2 infrangeri, inregistrand alte 3 victorii si 5 remize, 4 dintre remize incheindu-se cu scorul de 1:1.

Pare a avea o forma buna tinand cont de rezultatele din amicale, unde a marcat in 8 din cele 10meciuri, castigand cu Zalgiris, dupa ce initial a pierdut in fata aceleasi echipe cu 7 zile inainte.

Mijlocasul ofensiv Zoran Marusic e cel mai important jucator transferat in aceasta iarna, alaturi de atacantul Volodymyr Koval, jucator venit recent liber de contract.

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/Betano.com' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru Isloch Minsk – Neman [/thrive_link]

Istoric Confruntari Directe.

2 victorii are Neman in precedentele 5 intalniri directe din campionat, Isloch Minsk reusind la randul ei sa castige un 1 joc, alte 2 meciuri incheindu-se la egalitate.

Ponturi pariuri Isloch Minsk – Neman – Ramses90.

Neman e o formatie care marcheaza destul de frecvent, inscriind in 8 din cele 10 amicale din aceasta iarna, marcand frecvent si pe finalul sezonului precedent, fiind astfel o echipa cu un joc colectiv foarte bun.

Isloch Minsk nu e o echipa care sa nu primeasca gol, primind gol de la acest adversar in 7 din ultimele 8 intalniri directe cu acest adversar, 2 amicale si 6 meciuri in campionatul Belarusului.

Gazdele intalnirii au jucat 2 meciuri oficiale in ultima perioada, fara a reusi sa marcheze, formatia oaspete avand astfel sanse mai mari sa marcheze, gazdele parand in acest moment in cautarea unei forme bune, forma care momentan se lasa asteptata, acestia inscriind doar 3 goluri in ultimele 5 meciuri.

Pronostic Isloch Minsk – Neman : Neman marcheaza inainte de min.80:00, 1.70

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/Betano.com/' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici – Ai 500 RON Bonus![/thrive_link]-