Isloch Minsk – Smolevichi ponturi pariuri 29.03.2020

Forma Andrew: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrew
Procentaj: 25%
Castigate: 1/4
Unitati: -220

Primul meci al zilei de duminica din cadrul rundei cu numarul 2 din campionatul bielorus va avea loc la Minsk intre Isloch si Smolevichi. Voi merge pe mana gazdelor in aceasta dupa-amiaza, profitand de cota in scadere de la Fortuna Online, una dintre cele mai importante case de pariuri legale din Romania.

Ponturi pariuri Isloch Minsk - Smolevichi 29.03.2020

Isloch Minsk.

Formatia gazda a reusit sa termine pe locul 5 in sezonul precedent, incercand de aceasta data sa ocupe chiar un loc de cupa europeana.

Isloch Minsk a debutat cum nu se putea mai bine in campionat, castigand prima partida contra celor de la Neman, scor 1-0. Din pacate, in Cupa Belarusului a iesit inca din primul tur, fiind eliminata chiar de campioana Brest, scor 1-0 la general.Isloch Minsk a avut mereu un start foarte bun de sezon pe teren propriu, date statistice care se pot repeta si de aceasta data.

Smolevichi.

Este o nou-promovata care a reusit sa termine pe locul 2 in sezonul precedent, prizand ultimul loc direct pentru revenirea in primul esalon al campionatului bielorus. Smolevichi a fost una dintre cele mai echilibrate formatii ca golaveraj in esalonul secund, promitand o atitudine la fel si in sezonul curent.

Chiar in prima etapa, Smolevichi a reusit sa scoata un punct total neasteptat, chiar pe terenul campioanei Brest, scor 1-1.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Isloch Minsk (4-4-2): Khatkevich – Glinskiy, Karpovich, Komarovski, Kontsevoj – Makas, Rybak, Stephen, Tsveiba – Yansane, Yanushkevich

Smolevichi (4-4-2): Flitsov – Alibekov, Barsukov, Butarevich, Kotov – Makarov, Mukhamedov, Raschchenia, Turik – Veras, Zhevnerov

Vezi toate cotele pentru Isloch Minsk – Smolevichi

Absenti.

  • Isloch Minsk:
  • Smolevichi: –

Istoric Confruntări Directe.

  • Cele doua formatii s-au mai intalnit intr-un amical chiar in aceasta iarna cand Smolevichi s-a impus fara drept de apel, scor 3-0.

Ponturi pariuri Isloch Minsk – Smolevichi –  Andrew.

Greu de ales un pronostic pentru acest meci din moment ce avem parte doar de a doua etapa din cadrul campionatului bielorus, insa voi merge totusi pe echipa gazda a carei cota, bookmakerii au scazut-o destul de mult in ultima vreme.

Este totusi o diferenta la nivel de lot si experienta intre cele doua formatii, insa prestatia celor de la Smolevichi de pe terenul campioanei ridica un semn de intrebare.

Voi miza pe un rezultat de tip pauza sau final pentru gazde, incercand sa bifam pronosticul inca de la pauza daca Isloch va reusi sa marcheze.

Pronostic Isloch Minsk – Smolevichi: Pauza sau Final 1 – 1.60

Pariază pontul Aici – Ai Bonus 500 RON!

Leave a Comment: