Israel – Austria ponturi pariuri 04.09.2021

israel austria ponturi pariuri

Sambata, in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Qatar, in grupa F, le vom avea fata in fata pe vecinele de clasament, Israel si Austria.

Partida se va disputa in Israel, la Haifa, pe Sammy Ofer Stadium, va incepe la ora 21:45 si va putea fi urmarita pe canalul Digi Sport 4!

israel austria ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Netbet!

Israel

Israel ocupa locul 2 in grupa F, dupa 4 etape disputate, fiind la egalitate de puncte cu adversara din acest meci, 7 la numar, avand un golaveraj +5, cu 9 goluri marcate si 4 incasate.

In prima etapa au jucat impotriva favoritei acestei grupe, Danemarca, pierzand acasa cu scorul de 2-0, facand totusi un meci bun, experienta danezilor spunandu-si cuvantul la finalul celor 90 de minute. In a 2-a partida, Israel a primit vizita Scotiei, remizand, scor 1-1, pentru israelieni marcand Peretz in minutul 44. Au dominat in mare partida, dar au fost egalati in minutul 56.

Etapa a 3-a a adus si prima victorie, in deplasarea din Moldova, scor 4-1. Au fost condusi din minutul 29, egaland prin vedeta celor de la PSV, Zahavi, in minutul 45+2, iar in repriza a doua s-au dezlantuind marcand de 3 ori prin Solomon, Dabbur si Natcho. In meciul din 1 septembrie, Israel s-a deplasat in Feroe, castigand la pas meciul, cu scorul de 4-0, marcand Zahavi o tripla si Dabbur.

Austria

Austria ocupa locul 3 in grupa, dezamagitor as putea spune, avand pretentii la lupta pentru primul loc, date fiind jocurile bune facute la Euro 2020, unde au trecut de grupe si au fost eliminati de campioana Italia, dupa prelungiri. Au adunat in grupa de calificare 7 puncte, avand 7 goluri marcate si 7 incasate.

In primul meci din aceste preliminarii au intalnit in deplasare Scotia, meci incheiat cu scorul de 2-2, dupa ce austriecii au condus cu 1-0 si 2-1 prin golurile marcate de Kalajdzic. A doua partida a adus prima victorie, acasa cu Insulele Feroe, scor 3-1, marcand pentru Austria, Dragovic, Baumgartner si Kalajdzic.

Etapa a 3-a a adus si primul „dus rece”, chiar inainte de EURO, fiind invinsi acasa de Danemarca cu un neverosimil 4-0, meci in care chiar daca au avut posesie superioara, au fost dominati copios, nereusind sa trimita niciun sut pe poarta. In meciul de saptamana asta, Austria s-a impus cu scorul de 2-0 in Moldova, prin golurile marcate de Baumgartner si Arnautovic.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Israel (4-3-3): Marciano – Dasa, Dgani, Menachem, Tibi – Solomon, Abu Fani, Peretz – Dabbur, Zahavi, Abaid

Austria (4-4-2): Bachmann – Ulmer, Hinteregger, Dragovic, Alaba – Baumgartner, Grillitsch, Laimer, Schaub – Arnautovic, Kara

Absenti

Israel: –

Austria: Sabitzer

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe au fost colege de grupa si in calificarile pentru Euro 2020, impartindu-si victoriile, Israel castigand acasa cu scorul de 4-2, iar Austria s-a impus cu 3-1, acasa.

In ultimele 5 partide disputate, avem egalitate perfecta, Israel adjudecandu-si 2 partide, Austria 2 si una terminandu-se la egalitate.

Israel – Austria ponturi pariuri – Paul0722

O sa avem fata in fata echipele care alaturi de Scotia, isi duc lupta pentru ocuparea locului secund in aceasta grupa, Danemarca fiind mult peste din toate punctele de vedere.

In cazul unui esec, ambele echipe isi reduc sansele de a obtine locul secund, iar un egal i-ar pune in postura de favoriti pe cei din Scotia. Austria pare sa fie favorita, datorita calitatii jucatorilor si a experientei avute in infruntari de calibru.

In partida de saptamana asta, antrenorul Franco Foda i-a odihnit pe Alaba si Dragovic, jucatori care cu siguranta nu vor lipsi din primul 11 si vor aduce un plus de experienta si de siguranta in echipa.

Pronostic Israel – Austria: 2 si GG! Cota 4.40!