Israel – Insulele Feroe ponturi pariuri 15.11.2021

israel insulele feroe ponturi pariuri

Israel primeste vizita Insulelor Feroe incepand cu ora 21:45 pe Netanya Stadium, partida ce conteaza pentru ultima runda din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondiala. Din punct de vedere matematic, niciuna dintre formatii nu mai poate emite pretentii pentru un loc de calificare, astfel ca se anunta o partida mai mult de palmares pentru Israel care vrea sa incheie totusi cu o victorie impotriva nordicilor.

Israel.

Cu o singura victorie obtinuta in ultimele 4 jocuri din lunile precedente, selectionata lui Ruttensteiner ocupa locul 3 in grupa F, la o distanta de 7 puncte fata de pozitia de baraj, si implicit nu mai are niciun obiectiv pentru acest final de campanie.

Dupa deplasarile din Scotia (3-2) si Danemarca (5-0) unde apararea alb-albastrilor s-a prezentat foarte slab, israelitii au revenit cu o victorie pe teren propriu impotriva Moldovei, primind si atunci gol.

In ultima runda din grupa F s-a deplasat in Austria unde selectionata alb-rosie s-a impus spectaculos cu 4-2, profitand din nou de erorile individuale din apararea israelitilor.

Insulele Feroe.

Inca de la inceputul acestei campanii, selectionata din Insulele Feroe a fost cotata cu penultima sansa pentru a ocupa o pozitie de calificare. Cu o runda ramasa pana la final, Insulele Feroe se afla chiar pe locul 5 cu doar 4 puncte obtinute, bifand o victorie si un egal, dar si nu mai putin de 7 infrangeri, 3 dintre acestea consecutiv in lunile precedente.

Intr-adevar, adversari de seama pentru nordici care au primit vizita Austriei (0-2) si Scotiei (0-1), partide din care bineinteles nu a castigat niciun punct, dar s-a prezentat foarte bine dpdv al defensivei.

Deplasarea de la Copenhaga s-a incheiat cu acelasi deznodamant ca in partidele precedente, Danemarca reusind sa se impuna cu scorul de 3-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Israel (3-4-3): Marciano; Abu Abaid, Bitton, Elhamed; Dasa, Peretz, Natcho, Menachem; Dabbur, Zahavi, Solomon

Insulele Feroe (5-4-1): Gestsson; Mohr, Faero, Askham, Nattestad, Davidsen; H Hansson, Jensen, Andreasen, S Vatnhamar; Olsen

Absenti.

  • Israel:
  • Insulele Feroe:

Istoric Confruntari Directe.

  • Inafara de jocul din partida tur de la Torshavn unde Israel s-a impus categoric cu 4-0, cele doua selectionate s-au intalnit si in campania de calificari pentru CM din 2006, Israel reusind si atunci sa castige cu scorul de 2-0 si respectiv 2-1.
  • Pariaza la 888Sport pe o cota de 1.70 pentru un gol marcat pana in minutul 30 la jocul din Israel. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

Ponturi pariuri Israel – Insulele Feroe -> Andrew.

Chiar daca nu mai are nicio sansa pentru a se califica, mizez pe o victorie a selectionatei gazda in aceasta ultima runda, dar si pe cel putin 3 goluri in meci, rezultat ce ar mentine-o pe podium la finalul unei campanii extrem de disputata.

Israel a avut partide cu o medie de 4 goluri in campania curenta si sunt convins ca selectionerul Ruttensteiner va insista pe o astfel de tactica si in aceasta ultima partida. Intalneste unul dintre cei mai slabi adversari din grupa, iar mai ales in fata fanilor, este obligata sa se impuna. Cu toate acestea, sunt sanse foarte mari sa primeasca si gol din moment ce apararea s-a miscat foarte rau in rundele precedente.

Acceseaza articolul bonusuri de bun venit fara depunere si afla cum poti beneficia de aceste sume de bani oferite la crearea unui cont pe una din cele mai tari platforme de pariere din Romania.

Desi a incasat 20 de goluri in cele 9 partide, cca 4 au fost din partea israelitilor, scenariu care se poate repeta si in aceasta deplasare. Nordicii vin dupa 3 infrangeri consecutive si au toate sansele sa incheie negativ aceasta campanie. Ma astept totusi la o abordare ofensiva pentru aceste ultime 90 de minute, mai ales ca are in fata o selectionata extrem de dezorganizata pe faza defensiva.

Pronostic Israel – Insulele Feroe: 1&3+ – 1.80