Israel – Moldova ponturi pariuri 12.10.2021

Forma Lily84: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Lily84
Procentaj: 53%
Castigate: 8/15
Unitati: 51

Israel si Moldova se vor infrunta marti seara cu incepere de la ora 21.45 pe Toto Turner Stadium din Be'er Sheva in cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial Qatar 2022. Oaspetii vin din postura victimei sigure, nu cred ca vor ridica probleme, singura necunoscuta este cea a diferentei de scor.

israel moldova ponturi pariuri

Israel

Avea o pozitie foarte buna inaintea ultimelor doua partide ale acestor preliminarii, ambele pierdute. Daca in fata Danemarcei scorul a fost unul drastic, 5-0, in Scotia a avut de doua ori avantaj pe tabela de marcaj, dar a pierdut 3-2.

Astfel le-a permis britanicilor sa urce pe locul secund in grupa cu un avans de 4 puncte, situatie in care se vede obligata sa castige toate meciurile pana la final, poti incerca ponturi fotbal pe victoria sa.

Punctul sau forte ramane atacul cu 16 reusite, o statistica foarte buna daca tin cont de faptul ca in cele doua jocuri contra Danemarcei nu a marcat.

Cel mai bine cotat jucator al formatiei pregatite de Willibald Ruttensteiner este Manor Solomon (Sahtior) evaluat la 20 milioane, urmat de Munas Dabbur (Hoffenheim) si Shon Weissman (Valladolid), ambii la cate 6 milioane.

Moldova

Este ultima clasata in aceasta grupa cu un singur punct cucerit dupa 7 partide, un 1-1 acasa pe teren propriu contra Insulelor Feroe e singurul rezultat pozitiv.

Oaspetii au marcat doar 3 goluri, doua in dubla cu insulele Feroe, respectiv unul in meciul tur cu Israel, in schimb au primit 22, cele mai multe 8 fiind incasate in Danemarca.

Echipa pregatita de Roberto Bordin este cotata la putin peste 10 miloane de euro, cel mai cunoscut jucator fiind Arthur Ionita de la Benevento. Majoritatea provin din competitia interna, dar si Romania, Belarus, Grecia sau Albania.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Israel (3-5-2): Marciano – Arad, Hanna, Elhamed – Dasa, Natkho, Peretz, Solomon, Menahem – Zahavi, Dabbur.

Moldova (4-4-2): Avram – Jardan, Armas, Posmac, Reabciuk – Ghecev, Dros, Rata, Platica – Nicolaescu, Ginsari.

Vezi aici toate cotele pentru Israel – Moldova!

Absenti.

Israel: Eitan Tibi, Orel Dgani – indisponibili.

Moldova: nu sunt

Istoric confruntari directe.

Partida tur a fost castigata de Israel cu scorul de 4-1. Cele doua reprezentative s-au mai intalnit in campania pentru campionatul mondial din 2010, de asemenea gazdele de azi impunandu-se in ambele infruntari.

Ponturi pariuri Israel – Moldova – Lily84.

Israel va aborda cu orgoliul ranit acest meci dupa ce a pierdut in Scotia avand de doua ori avantaj pe tabela de marcaj, o victorie la scor acum poate face uitat respectivul episod.

Moldova are de departe cea mai slaba prestatie in aceste preliminarii din grupa sa, 22 de goluri incasate in 7 jocuri reprezinta destul de mult, poti incerca piata de goluri oferita de Publicwin.

Partida tur a fost castigata de elevii lui Willibald Ruttensteiner cu scorul de 4-1, nu vad de ce nu ar reusi sa se impuna si pe teren propriu la o diferenta confortabila.

Pronostic Israel – Moldova: victorie Israel handicap -1.5 goluri cota 1.58

Leave a Comment: