Israel – Scotia ponturi pariuri 28.03.2021

Forma Releu: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Releu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Israel si Scotia sunt doua echipe care au mare nevoie de puncte si de aceea cred ca va fi un meci de care pe care. Partida de duminica este programata sa inceapa la ora 21:45. Eu iti voi propune la aceasta confruntare un pont cu o cota de 1.57.

Israel Scotia Ponturi Pariuri

Israel.

Din pacate pentru ea a inceput slab si de aceea este ultima clasata in aceasta grupa. Este singura care nu a adunat niciun punct.

Ofensiva a aratat rau atat in runda inaugurala, dar si in general, recent, pentru ca a marcat doar o data in ultimele 3 meciuri. Apararea a incasat 3 goluri in aceste 3 confruntari, deci nu este nici ea foarte bine pusa la punct.

Vine dupa 2 infrangeri si 2 victorii, asadar este inconstanta. Acasa s-a impus doar intr-una din precedentele 5 dispute, iar pe 3 l-ea pierdut. Unul dintre aceste esecuri a fost in aceste preliminarii, 0-2 cu Danemarca.

Scotia.

Imparte cu Austria pozitia a 2-a, Danemarca fiind liderul acestei grupe si singura echipa care a castigat in prima etapa. Are un punct dupa o remiza cu Alaba si compania la Glasgow, insa tot atatea are si Moldova si Insulele Feroe.

Atacul a inscris de 2 ori in jocul de joi, insa inainte de asta nu o facuse in 2 partide la rand. Defensiva a incasat gol in ultimele 4 intalniri, deci are ceva dificultati. Pentru minim o reusita pe tabela a Israelului avem o cota destul de atractiva la Winmasters, 1.45.

Este fara victorie de 3 dueluri, iar din toate a obtinut doar un rezultat de egalitate. A pierdut precedentele 2 deplasari, ultima fiind chiar la adversara de acum, dar inainte de asta avusese 3 succese la rand pe teren strain.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Israel (5-3-2): Marciano – E. Dasa, H. Elhamed, E. Tibi, Abu Hanna, Menachem – B. Natcho, N. Lavi, M. Solomon – S. Weissman. E. Zahavi.
Scotia (3-4-3): D. Marshall – J. Hendry, Hanley, Tierney – S. O'Donnell, McTominay, McGinn, A. Robertson – S. Armstrong, C. Adams, R. Fraser.

Absenti.

  • Israel: Munas Dabbur, Orel Dgani, Yonatan Cohen si Dan Glazer sunt accidentati.
  • Scotia: Ryan Jack este accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Au mai dat piept recent de 5 ori si ambele echipe au cate 2 victorii.
  • Scotia ce-i drept, s-a impus o data dupa lovituri de departajare.
  • Israel a castigat ultimele 2 intalniri de acasa cu 1-0 si 2-1.

Ponturi pariuri Israel – Scotia – Releu.

Cele doua formatii nu au reusit mare lucru in prima runda si au mare nevoie de puncte. De aceea eu ma astept sa iasa la atac si partida sa fie una destul de spectaculoasa. Ele au insa aparari destul de bune si de aceea cel mai probabil scorul va fi limitat.

Israel tinteste victoria cu siguranta, mai ales ca evolueaza pe teren propriu. Cei doi atacanti, Shon Weissman si Eran Zahavi au capacitatea sa faca diferenta. In 6 din ultimele 7 dispute avute de ea acasa intervalul de goluri a fost intre 2 si 4.

Scotia ii are in avantposturi pe Che Adams, Ryan Fraser si Stuart Armstrong, 3 jucatori dezechilibranti. In precedentele 2 deplasari ale ei rezultatul a fost 1-0, dar inainte de asta pe teren strain a avut 9 dueluri la rand in care s-a marcat de 2, 3 sau maxim 4 ori.

Pronostic Israel – Scotia & Cota: total goluri 2-5 – 1.57

Leave a Comment: