Israel – Slovacia ponturi pariuri 07.09.2020

Forma ionel_iulian94: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 50%
Castigate: 10/20
Unitati: -317

Israel si Slovacia se intalnesc pe Netanya Stadium pentru a disputa meciul din runda a 2-a din UEFA Nations League. Partida se va juca luni, incepand de la ora 21:45. VEZI mai jos pontul pe care mizez! Cota: 1.50 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

israel - slovacia ponturi pariuri

Israel.

Vine dupa remiza din Scotia (1-1; golul nationalei conduse de Willi Ruttensteiner a fost marcat de principalul om de gol, Eran Zahavi).

In precedentele 7 partide pe care le-a disputat a marcat, dar a si primit gol.

S-a descurcat destul de bine in ultimele jocuri de pe propriul teren; in precedentele 7 partide de acasa a suferit 1 singur esec.

A castigat precedentele 2 meciuri din UEFA Nations League disputate acasa (2-0 cu Albania si 2-1 cu Scotia – ambele meciuri jucate in editia precedenta de UEFA Nations League).

statistici israel - slovacia

Slovacia.

A debutat cu un esec in aceasta editie de UEFA Nations League; a fost invinsa cu 1-3 de nationala Cehiei (singurul gol al slovacilor a fost marcat de Ivan Schranz).

A obtinut o singura victorie in ultimele 5 meciuri pe care le-a jucat. A incasat cel putin 1 gol in 9 din precedentele 10 jocuri.

Este cu gol incasat in fiecare din ultimele 11 deplasari oficiale. A pierdut precedentele 2 partide din UEFA Nations League disputate pe teren advers (1-0 in Cehia si 1-0 in Ucraina).

Ondrej Duda si Lukas Stetina sunt incerti pentru jocul de luni.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Israel (4-3-3): Marciano – Dasa, Tibi, Bitton, Tawatha – Abd Elhamed, Natcho, Peretz – Solomon, Dabbur, Zahavi.

Slovacia (4-2-3-1): Rodak – Pekarik, Valjent, Skriniar, Gyomber – Hrosovsky, Lobotka – Kucka, Haraslin, Mihalik – Bozenik.

Vezi aici toate cotele pentru Israel – Slovacia!

Absenti. 

  • Israel: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Slovacia: Ondrej Duda, Lukas Stetina (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru prima data intr-o partida oficiala din 1995 si pana in prezent.
  • Insa, cele 2 nationale s-au intalnit ultima data in 2014, intr-un joc amical (Slovacia s-a impus cu 1-3).

Ponturi pariuri Israel – Slovacia – ionel_iulian94.

In acest meci merg pe mana nationalei gazda si mizez pe pronosticul DNB Israel, la o cota de 1.50 oferita de Unibet (in caz de egalitate se returneaza suma pariata).

Nationala Israelului a avut evolutii bune in ultimele meciuri jucate pe propriul teren; a terminat neinvinsa in 6 din precedentele 7 jocuri oficiale de acasa (bilantul complet pentru cele 7 partide: 4 victorii, 2 egaluri si doar 1 esec).

Slovacia a avut o prestatie destul de modesta in runda precedenta, pierzand cu 1-3 in fata Cehiei. Nationala slovaca primeste gol des atunci cand joaca afara.

Pronostic Israel – Slovacia & Cota: DNB 1 – 1.50

Click aici pentru a paria pronosticul!

Leave a Comment: