Italia – Irlanda de Nord ponturi pariuri 25.03.2021

Italia - Irlanda De Nord - pronosticuri pariuri 25032021

Italia o intalneste pe teren propriu pe Irlanda de Nord in cadrul primei etape pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Cele doua echipe se vor infrunta joi de la ora 21:45 pe Stadio Ennio Tardini cu un numar limitat de spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.52 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

Italia - Irlanda De Nord - pronosticuri pariuri 25032021

Italia.

Porneste cu prima sansa de calificare in aceasta grupa C. Dupa ce nu s-au calificat la turneul final din Rusia din 2018, tara ce este de 4 ori campioana mondiala va dori sa inceapa cu dreptul aceste preliminarii.

Au castigat grupa UEFA Nations League din care a facut parte terminand cu 3 victorii si 3 remize. Italia s-a calificat in semifinalele competitiei si urmeaza sa o intalneasca pe vechea rivala Spania.

Au catigat ultimul meci jucat impotriva Bozniei si Hertegovinei cu scorul de 2-0.

Irlanda de Nord.

Oaspetii nu au reusit sa se califice la Europeanul urmator acestia terminand pe locul 3 grupa din care au facut parte.

In UEFA Nations League, Irlanda de Nord a terminat pe ultimul loc grupa din care a facut parte obtinand numai 2 puncte dupa 6 meciuri jucate. Ambele puncte au fost obtinute cu Romania.

Irlanda de Nord a remizat ultimul meci jucat impotriva Romaniei cu scorul de 1-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe probabile.

Italia (4-3-3): Donnarumma; Emerson, Bonucci, Bastoni, Florenzi; Locatelli, Verratti, Barella; Insigne, Immobile, Chiesa.

Irlanda de Nord (3-5-2): Peacock-Farrell; McNair, J. Evans, Cathcart; Dallas, Davis, Saville, C. Evans, Kennedy; Magennis, Lafferty

Absenti.

Italia: Cristante, Bastoni, Barella, Sensi.

Irlanda de Nord: Washington.

Istoric confruntari directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe a fost in 2011. Partida s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru italieni.

Ponturi pariuri Italia – Irlanda de Nord – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Irlanda de Nord are 10 meciuri consecutive in toate competitiile fara victorie (in timp regulamentar) si echipa nu este cu siguranta pregatita pentru niste adversari de calibrul Italiei.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Netbet. Citeste din articolul Cod bonus Netbet cum poti lua bonusul de 500 LEI la inregistrare!

Italia nu a mai pierdut un meci in preliminarii pe teren propiu din Septembrie 1999!

Cred ca meciul va fi castigat cu usurinta de catre gazde iar cu un atac format din Insigne, Immobile si Chiesa, Italia ar trebui sa „rezolve” meciul inca de la pauza asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Italia Irlanda de Nord 1 Pauza – Cota 1.52!