Italia – Macedonia de Nord ponturi pariuri 24.03.2022

italia macedonia de nord ponturi pariuri

Campioana Europei, Italia o intalneste pe teren propriu pe Macedonia de Nord in semi-finala playoff-ului pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Cele doua echipe se vor infrunta joi de la ora 21:45 pe Stadio Renzo Barbera. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.25 la agentia de pariuri sportive online Betano!

italia macedonia de nord ponturi pariuri

Italia.

A remizat ultimul meci jucat in preliminarii impotriva Irlandei de Nord, partida terminandu-se cu scorul de 0-0.

Desi a terminat grupa C a preliminarilor pentru Campionatul Mondial neinvinsa, Italia a sfarsit pe locul 2 in clasament, la o diferenta de 2 puncte fata de prim clasata Elvetia. Campioana Europei a remizat ultimele 4 din 5 partide jucate in grupa.

Italia a pierdut un singur meci din ultimele 41 de partide jucate in toate competitiile!

Macedonia de Nord.

A castigat meciul precedent jucat impotriva Islandei cu scorul de 3-0.

Macedonia de Nord s-a asigurat calificarea in playoff in ultimul meci jucat impotriva Islandei si a terminat pe locul 2 grupa din care a facut parte, cu un punct peste Romania.

Macedonia de Nord a castigat doar 3 din ultimele 10 confruntari desfasurate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe probabile.

Italia (4-3-3): Donnarumma; Florenzi, Bastoni, Mancini, Emerson; Jorginho, Barella, Verratti; Berardi, Immobile, Insigne

Macedonia de Nord (4-3-3): Dimitrievski; S. Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski; Nikolov, Ademi, Bardhi; Churlinov, M. Ristovski, Trajkovski.

Absenti.

Italia: Di Lorenzo.

Macedonia de Nord: Elmas, Kostadinov.

Istoric confruntari directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a jucat in 2017 si s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1.

Ponturi pariuri Italia – Macedonia de Nord – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano. Acceseaza acest link pentru un cod betano bonus fara depunere.

Castigatoarea acestui duel o va intalni in finala pe una dintre invingatoarele din cealalta semi-finala jucata dintre Portugalia si Turcia.

Echipa antrenata de Mancini are doar doua victorii obtinute din ultimele 7 partide jucate si forma Italiei pare in cadere dupa ce a castigat finala Campionatului European impotriva Angliei.

Italia poate fi motivata de faptul ca nu a pierdut niciodata un meci de preliminarii pe teren propriu si nu s-a intamplat vreodata in istoria tarii ca echipa nationala sa nu se califice la doua turnee finale consecutive (Italia nu a reusit sa se califice la Campionatul Mondial din 2018).

Acceseaza acest link daca esti in cautare de case pe pariuri online licentiate in Romania.

Dupa prima calificare la un turneu final la Euro 2020, Macedonia de Nord spera sa ajunga si la Campionatul Mondial din Qatar. Lipsa de experienta a echipei care a terminat cu 0 puncte la Euro 2020 s-ar putea face simtita si intr-un meci de amploarea acestuia.

Ma astept ca Italia sa reuseasca sa se impuna inca de la pauza in acest duel. Cred ca vom avea parte si de un meci spectaculos si nelipsit de goluri asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Italia Macedonia de Nord 1 Pauza / 1 Final & 3+ – Cota 2.25!