Juventus – Lyon ponturi pariuri 07.08.2020

juventus - lyon ponturi pariuri

Juventus si Lyon se intalnesc vineri in mansa retur a optimilor de finala din Liga Campionilor. Partida se va disputa pe Allianz Stadium, cu incepere de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.80 la agentia de pariuri sportive online Betano!

juventus - lyon ponturi pariuri

Juventus.

Vine dupa un nou titlu castigat in Serie A; a terminat pe prima pozitie cu 83 de puncte. Cristiano Ronaldo a fost din nou exponential; atacantul portughez a marcat 40% din totalul golurilor echipei (31 din totalul de 76).

Are evolutii foarte bune pe propriul teren; in precedentele 25 de partide jucate acasa in toate competitiile a suferit 1 singur esec, si acela suferit in conditii speciale (a pierdut in ultima etapa de Serie A impotriva celor de la AS Roma, insa erau deja matematic campioni).

A castigat precedentele 3 jocuri de Liga Campionilor disputate pe teren propriu (in toate cele 3 victorii s-au marcat cel mult 3 goluri). Ultimul succes de acasa a fost obtinut impotriva celor de la Atletico Madrid (1-0).

statistici juventus - lyon

Lyon.

Vine dupa esecul din Coupe de la Ligue; a fost invinsa la penalty-uri de PSG. Este singurul meci oficial pe care l-a disputat din 08.03.2020 si pana acum.

La fel ca adversara din aceasta partida, are evolutii mai solide pe propriul teren.

A pierdut ultimele 2 deplasari din Liga Campionilor (in ambele infrangeri s-au inscris cel mult 3 goluri). In precedenta deplasare din Liga Campionilor a fost invinsa de Zenit St. Petersburg cu 2-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Juventus (4-3-3): Szczesny – Cuadrado, de Light, Bonucci, Alex Sandro – Bentancur, Pjanic, Rabiot – Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.

Lyon (4-2-3-1): Lopes – Dubois, Andersen, Denayer, Marcal – Aouar, Mendes – Cornet, Reine-Adelaide, Depay – Dembele.

Absenti. 

  • Juventus: Mattia De Sciglio, Douglas Costa.
  • Lyon: Youssouf Kone (indisponibil), Marcelo, Tete (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Juventus a castigat 3 din precedentele 5 intalniri directe oficiale (in toate cele 3 victorii s-au marcat maximum 3 goluri).
  • Lyon este fara victorie in jocurile oficiale de pe Allianz Stadium (1 esec si 1 egal).

Ponturi pariuri Juventus – Lyon – ionel_iulian94.

Sunt de parere ca Juventus nu va avea probleme in a castiga aceasta partida, insa nu cred ca se vor marca multe goluri; de aceea, mizez pe pariul combinat: victorie Juventus si maximum 4 goluri marcate in meci.

„Batrana Doamna” are evolutii foarte solide pe propriul teren si de aceea cred ca le va fi foarte greu celor de la Lyon sa marcheze vreun gol sau sa spere la un rezultat pozitiv.

Consider ca portughezul Cristiano Ronaldo va fi jucatorul determinant al partidei de vineri. Cu toate ca a ajuns la 35 de ani, Ronaldo are in continuare aceeasi pofta de goluri si de performanta.

Pronostic Juventus – Lyon & Cota: Rezultat meci 1 & sub 4.5 goluri – 1.80