Juventus – Sampdoria ponturi pariuri 20.09.2020

Juventus - Sampdoria ponturi pariuri

Prima runda din Serie A, ne aduce fata in fata pe Juventus si Sampdoria, doua echipe cu obiective diferite in acest sezon. Pentru K-boom exista o favorita clara in acest meci si a ales pentru voi un pronostic cu cota 1.68, pe care il va juca la Superbet!

Juventus - Sampdoria ponturi pariuri

Suntem nerabdatori sa ii vedem din nou pe teren atat pe Ronaldo&Co, cat si pe cei de la Sampdoria, doua echipe care au practicat un fotbal ofensiv sezonul precedent. Meciul va avea loc duminica seara de la orele 21.45, la Torino, pe Allianz Stadium, si va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Telekom Sport.

Juventus.

Cea mai buna echipa din istoria fotbalului italian, si-a demonstrat clasa si in sezonul trecut, reusind sa castige din nou titlul de campioana. A acumulat 83 de puncte in cele 38 de runde jucate, si a avut un golaveraj destul de bun, cu o medie de 2 goluri pe meci marcate si putin peste un gol primit pe partida.

Se pare ca in ultimele 2 etape nu s-a mai concentrat stiindu-se deja campioana, si a fost invinsa atat de Cagliari cat si de Roma. Pe teren propriu, in cele 19 meciuri disputate, a obtinut  16 victorii, 2 rezultate de egalitate si o singura infrangere.

Vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, a fost si cel mai bun marcator al echipei cu 31 de goluri reusite, ocupand a doua pozitie in topul golgeterilor Serie A.

Juventus - Sampdoria statistici

Sampdoria.

Nu a impresionat deloc in sezonul incheiat luna trecuta, ocupand doar locul 15 cu 42 de puncte acumulate, la 7 puncte distanta de primul loc retrogradabil. De asemenea a avut un golaveraj cam dezechilibrat, cu 48 de goluri marcate si 65 primite.

In cele 3 meciuri amicale jucate in pauza dintre sezoane, a reusit sa le invinga pe Derthona si pe Piacenza, si a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Alessandria. In partidele din deplasare nu a avut un parcurs foarte bun in stagiunea trecuta, reusind sa castige de 6 ori si de ori a terminat la egalitate, iar in rest a avut infrangeri.

Cei mai buni marcatori ai echipei, au fost Quagliarella si Gabbiadini, amandoi cu cate 11 goluri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Aliniate in partidele de pregatire:

Juventus (3-5-2): Szczesny – Bonucci, Rugani, Chiellini – Cuadrado, Arthur, Bentancur, Rabiot – Alex Sandro – Ronaldo, Kulusevski.

Sampdoria (4-4-2): Audero – Augello, Cooley, Yoshida, Bereszynski – Damsgaard, Jankto, Vieira, Ramirez – Gabbiadini, Bonazzoli.

Vezi toate cotele pentru Juventus – Sampdoria!

Absenti.

  • Juventus: Bernaderschi, De Ligt, Dybala si Sandro.
  • Sampdoria: Askildsen, Gabbiadini si D'Amico.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat pe acelasi teren si s-a terminat cu scorul de 2-0.

Pont Basaksehir – Galatasaray – cota 1.62!

Ponturi pariuri Juventus – Sampdoria – K-boom.

Avand in vedere ca este partida de debut pentru Andrea Pirlo ca antrenor in Serie A, ma astept ca Juventus sa nu aiba mari probleme pe teren propriu impotriva elevilor lui Claudio Ranieri. De asemenea bifez ca interval de goluri in meci 2-5, dupa cum vedem ca s-au marcat si in ultimele 6 partide directe jucate pe acest teren.

Juventus a ajuns la 5 meciuri directe consecutive jucate pe teren propriu in care a reusit sa castige fara emotii. In sezonul trecut Juventus a fost invinsa doar de Roma pe Allianz Stadium, in ultima runda din Serie A. Sampdoria nu a excelat in partidele din deplasare reusind sa castige doar de 6 ori.

Pronostic Juventus – Sampdoria: 1 si 2-5 goluri in meci – 1.68