Juventus – Sampdoria ponturi pariuri 26.07.2020

Juventus - Sampdoria ponturi pariuri

Duelul dintre Juventus si Sampdoria va fi ultima partida a rundei 36 din Serie A si se pare ca avem o favorita clara, echipa gazda. V-am pregatit mai multe informatii despre meci si despre cele 2 echipe, motiv pentru care va sfatuiesc sa cititi avancronica pana la sfarsit.

Juventus - Sampdoria ponturi pariuri

Se intalnesc doua echipe cu parcursuri diferite in acest sezon de Serie A, torinezii cu sansele cele mai mari sa castige din nou titlul de campioana, iar oaspetii fara niciun obiectiv pentru aceste ultime 2 runde. Meciul va avea loc duminica seara, de la ora 22.45, pe Allianz Stadium, la Torino si va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 2, Look Sport si Telekom Sport.

Juventus.

Elevii lui Maurizio Sarri au nevoie obligatoriu de o victorie, deoarece orice pas gresit poate incinge acest final de sezon. Ocupa prima pozitie in clasament cu 80 de puncte, la 6 puncte distanta de cei de la Atalanta. Golaverajul este unul foarte bun, reusind sa marcheze 73 de goluri si sa primeasca doar 38.

Vine dupa o infrangere surprinzatoare in deplasarea de la Udine, cu scorul de 2-1. Se pare ca a ajuns la 7 meciuri consecutive in care a primit minim un gol.

Cel mai bun jucator si cel mai bun marcator este Cristiano Ronaldo, care ocupa locul 2 in topul marcatorilor cu 30 de goluri marcate, aflandu-se la doar 1 gol distanta de primul loc ocupat de Immobile.

Juventus - Sampdoria statistici

Sampdoria.

Locul 14 ocuapt in acest moment, cu 41 de puncte obtinute in ce 35 de runde jucate, ii asigura un loc si pentru sezonul urmator de Serie A. Golaverajul este unul destul de slab cu 46 de goluri marcate si 58 primite.

In precedentele 7 etape disputate a obtinut 5 victorii. De asemenea a ajuns la 2 victorii consecutive in deplasare, impotriva lui Udinese si lui Parma.

Veteranul Fabio Quagliarella in varsta de 37 de ani, si-a facut datoria si in acest sezon reusind sa inscrie de 11 ori. Totodata Manolo Gabbiadini a reusit sa marcheze acelasi numar de goluri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Juventus (4-3-3): Buffon – Alex Sandro, Bonucci, de Ligt, Cuadrado – Rabiot, Pjanic, Bentancur – Ronaldo, Dybala, Bernarderschi.

Sampdoria (4-4-2): Audero – Augello, Chabot, Yoshida, Bereszynski – Jankto, Linetty, Thorsby, Depaoli – Quagliarella, Gabbiadini.

Vezi toate cotele pentru Juventus – Sampdoria!

Absenti.

  • Juventus: Costa, Chiellini, De Sciglio si Khedira.
  • Sampdoria: Colley, Vieira, Ekdal si D'Amico.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in turul campionatului si s-a terminat cu victoria lui Juventus cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri Juventus – Sampdoria  – K-boom.

Avem fata in fata doua echipe care practica un forbal placut ochiului, un fotbal ofensiv. Juventus isi poate asigura titlul de campioana in acest weekend, dar lupta si pentru Cristiano Ronaldo sa ajunga pe primul loc in topul marcatorilor. Am ales pentru aceasta partida un pronostic simplu pe goluri, mai exact sa avem parte de peste 2.5 goluri. Torinezii au ajuns la 8 meciuri consecutive in care s-au marcat minim 3 goluri, iar in 7 din acestea au si incasat gol. De asemenea in 9 din precedentele 10 runde jucate de Sampdoria, s-au marcat peste 2.5 goluri. In 4 din ultimele 5 meciuri directe am avut parte de minim 3 goluri.

Pronostic Juventus – Sampdoria: Peste 2.5 goluri in  meci – 1.53