Kairat Almaty – Basel ponturi pariuri 25.11.2021

kairat almaty basel ponturi pariuri

Stadionul Almaty Ortalyk va gazdui joi seara cu incepere de la ora 17.30 partida dintre Kairat Almaty si FC Basel care va conta pentru etapa a 5-a a fazei grupelor Conference League. Oaspetii tintesc toate cele 3 puncte puse in joc, dar ii asteapta o replica dura din partea kazahilor, redutabili pe teren propriu.

kairat almaty basel ponturi pariuri

Kairat Almaty

Ocupa ultimul loc in grupa, cu un singur punct cucerit chiar in prima etapa, cu Omonia Nicosia, apoi au urmat numai putin de 3 infrangeri, rezultate care nu ii mai ofera nicio sansa la calificare cu doua etape inainte de final, de evitat pronosticuri pariuri pe victoria sa.

Campionatul intern la terminat de 3 saptamani clasandu-se pe locul 3, dar continua lupta pentru un trofeu in Cupa Kazakhstanului, unde va disputa finala weekend-ul viitor in compania celor de la Sakhtar Karagandy.

A pierdut un singur meci din precedentele 10 jucate pe propriul teren, de asemenea defensiva sa s-a comportat destul de bine cedand doar in 3 jocuri disputate pe respectivul interval.

Basel

Desi pornea din postura de mare favorita in aceasta grupa cu doua etape inainte de final este pe locul secund cu 8 puncte cucerite, la doua lungimi in spatele liderului Qarabag.

Pana acum si-a castigat ambele partide disputate pe teren propriu cu Omonia, scor 3-1, respectiv 4-2 in partida tur, dar in deplasare a bifat doua remize, 0-0 la Qarabag si 1-1 cu Omonia Nicosia.

Forma de moment a elvetienilor ar trebui sa ii ofere motive de ingrijorare antrenorului Patrick Rahmen, elevii sai sunt fara victorie de 4 jocuri, interval in care au bifat doua esecuri si tot atatea infrangeri fiind eliminati inclusiv din Cupa Elvetiei de o echipa de liga inferioara.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Kairat Almaty (5-3-2): Pokatilov – Vorogovsky, Bagnack, Dugalic, Alip, Hovhannisyan – Kosovic, Palyakow, Alves – Jose Kante, Vagner Love.

Basel (4-2-3-1): Lindner – Tavares, Comert, Pelmard, Lopez – Kasami, Frei – Burger, Ndoye, Stocker – Arthur Cabral.

Vezi aici toate cotele pentru Kairat Almaty – Basel!

Absenti.

Kairat Almaty: Gafurzhan Suyumbayev – accidentat.

Basel: Andrea Padula – accidentat; Sebastiano Esposito, Taulant Xhaka – incerti.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de FC Basel cu scorul de 4-2 este singurul meci direct consemnat pana acum intre cele doua formatii de club.

Ponturi pariuri Kairat Almaty – Basel – Lily84.

Basel conform calculelor hartiei porneste din postura de favorita, dar prestatiile sale din ultima vreme nu imi dau incredere ca poate triumfa fara emotii in Kazakhstan.

Kairat Almaty evolueaza cu multa ambitie acasa, acolo unde a castigat sezonul actual al competitiilor europene in fata celor de Steaua Rosie Belgrad, de asemenea doar in 3 jocuri din ultimele 25 disputate pe teren propriu nu a marcat.

Voi miza pe piata de goluri oferita de casa de pariuri Publicwin, daca nu ai inca un cont aici citeste articolul Cum imi fac cont la Publicwin si urmeaza pasii.

Elvetienii vor forta in atac, au mari sanse sa inscrie, se descurca bine la acest capitol, au o echipa cu o circulatie foarte buna a balonului, jucatori tehnici, in acelasi timp defensiva lui Basel nu imi inspira mare incredere.

Pronostic Kairat Almaty – Basel: Ambele echipe inscriu cota 1.80