Kairat Almaty – Noah ponturi pariuri 27.08.2020

Stadionul Almaty Ortalyk va gazdui joi seara de la ora 17.00 partida din preliminariile Europa League dintre Kairat Almaty si Noah. Echipa gazda porneste din postura de favorita in fata unei debutante in cupele europene. Daca nu stii ce anume sa pariezi la acest meci iti recomand o succesiune de evenimente cu o cota de 1.60.

Kairat Almaty Noah ponturi pariuri 27 08 2020

Kairat Almaty.

A pierdut campionatul la un singur punct in fata celor de la Astana, insa in actualul are un start lansat cu 5 victorii si un singur esec in primele 6 runde, golaveraj 16-3.

Pe Almaty Ortalyk are o serie foarte buna de 9 victorii consecutive, in fiecare dintre ele a reusit sa inscrie de cel putin doua ori.

Participa cu regularitate in competitiile europene, din 2014 si pana in prezent si-a asigurat de fiecare data prezenta in preliminariile Europa League, cea mai buna performanta a fost accederea in play-off-ul pentru grupe in editia 2015/2016, insa Bordeaux s-a dovedit mult mai puternica.

Lotul este alcatuit din jucatori autohtoni, dar are si 11 straniei in componenta: rusi, polonezi, armeni sarbi si croati.

Noah.

Este o echipa infiintata in anul 2017 cu numele initial de FC Artsakh, apoi in 2019 clubul a fost rebranduit sub actuala denumire.

In sezonul precedent a terminat pe locul secund in Armenia Premier League la 4 puncte distanta de prima pozitie ocupata de Ararat Armenia, insa a reusit castige cupa intr-o finala disputata chiar impotriva campioanei.

Actualul campionat nu l-a inceput foarte convingator in primele doua etape a contabilizat o remiza si un esec.

Echipa oaspete este pregatita de un tehnician moldovean, Vadim Boret care are la dispozitie un lot foarte interesant din care fac parte doar 9 armeni, restul fiind stranieri: 11 rusi, cate un ucraineean, italian, moldovean, portughez si doi jucatori din Guineea Bissau.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Kairat Almaty (4-2-3-1): Pokatilov – Suyumbaye, Alip, Dugalic, Mikanovic – Goralski, Guljigit, Kosovic, Eseola – Wrzesinski, Aymbetov. 

Noah (4-2-3-1): Vimercati – Kryuchkov, Kovalenko, Monroy, Gomes Sana – Azarov, Deobald, Emsis Eduards, Hovhannisyan – Spataru, Simonyan.

Vezi toate cotele pentru Kairat Almaty – Noah!

Absenti.

  • Kairat Almaty: nu sunt.
  • Noah: nu sunt.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este prima intalnire intre cele doua formatii.

Pontul la partida: Lokomotiv Tbilisi – „U” Craiova: cota 1.82

Ponturi pariuri Kairat Almaty – Noah – Lily84.

Gazdele au o experienta competitionala net superioara in cupele europene, au participat din 2014 si pana in prezent de fiecare data in Europa League, spre deosebire de armeni care sunt debutanti.

De asemenea Kairat este o echipa mult mai valoroasa, lotul sau fiind evaluat de 4 ori mai mult decat cel al adversarei sale din acest meci.

Forma de moment inclina balanta in favoarea lui Almaty care vine dupa 9 victorii consecutive pe teren propriu, de cealalta parte oaspetii au o remiza si un esec in primele doua runde din campionatul intern.

Pronostic Kairat Almaty – Noah: victorie Kairat Almaty & peste 1.5 goluri >> cota 1.60