Pont Karatsev – Murray – ATP Sydney – 15.01.2022

Ponturi tenis Andy Murray Sam Querrey ATP Wimbledon 12.07.2017

A 26-a ediție a turneului ATP de la Sydney își va afla câștigătorul după partida dintre principalul favorit, rusul Aslan Karatsev și unul dintre cei mai titrați tenismeni din circuitul ATP, britanicul Andy Murray. Va fi cu siguranță un duel pe „cinste” între cei doi, într-un ultim act premergător debutului primului Grand Slam al anului.

Ponturi tenis Andy Murray Sam Querrey ATP Wimbledon 12.07.2017

Aslan Karatsev

În ciuda faptului că în 2019 era destul de necunoscut în circuitul ATP, el jucând mai des în turnee Challenger și ITF, rusul a înregistrat un progres enorm în ultimii 3 ani și iată-l acum în top 20 ATP!

Kecmanovic, Sonego și Evans au fost adversarii eliminați de Aslan, care astfel a debutat în acest an cu 3 victorii din tot atâtatea meciuri.

71% din meciurile jucate anul trecut pe hard outdoor de Karatsev au fost câștigate, reprezentând un procentaj de-a dreptul excelent.

Andy Murray

Beneficiar al unui wild-card, Andy a profitat din plin de acest lucru și a reușit un parcurs excelent.

Britanicul a reușit să-i învingă pe Durasovic, Bashilashvili, Goffin și Opelka, chiar dacă a cedat primul set în optimi și în semifinale.

Aflat în acest moment pe locul 135, Murray a ajuns la vârsta de 34 de ani, însă ne arată încă o dată că mai poate juca tenis la un nivel înalt.

Întâlniri directe

Finala de la Sydney va consemna prima dispută directă dintre rus și britanic.

Pronostic Karatsev – Murray

Mi-e greu să anticipez cine se va impune, așadar am preferat să mizez pe un pariu legat de scorul după primele 4 game-uri.

Cred că startul de finală va fi unul strâns, în care cei doi adversari vor merge „cap la cap”.

Britanicul a stat aproape cu 3 ore mai mult pe teren decât rusul, însă cel puțin în primele game-uri cred că va fi „fresh”.

Amândoi au servit foarte bine și mă aștept să o facă la fel și în finală, mai ales că vorbim de o miză importantă la mijloc.

Karatsev compensează cu forma excelentă, în timp ce Murray cu experiența, așadar va fi un duel spectaculos și cel mai probabil echilibrat.

Pronostic: Scorul dupa primele 4 game-uri (Set 1): 2-2, cota 1.85!