Kazan – Lokomotiv Moscova ponturi pariuri 11.08.2020

Ne asteapta o partida extrem de interesanta in acest start de sezon din campionatul Rusiei, unde de la ora 20:00 pe Bars Arena se vor infrunta Rubin Kazan si Lokomotiv Moscova. Iti propun un pariu pe o cota de 1,50. Afla mai jos toate detaliile despre confruntarea zilei din Rusia.

Kazan - Lokomotiv Moscova ponturi pariuri 11.08.2020

Kazan.

Niciun fel de interes aratat de Rubin in stagiunea precedenta, multumindu-se cu o pozitie relativ aproape de zona de mijloc a clasamentului. Pe locul 10 a incheiat sezonul, la o distanta relativ mica de zona rosie, dar si de zona cupelor europene. Cel mai slab atac din campionat, cu doar 18 goluri marcate, dar o aparare foarte solida ce a incasat doar 28 de goluri.

Finalul de sezon i-a gasit destul de “imprastiati” pe jucatorii lui Rubin care au avut ceva probleme de lot, insa au reusit sa duca la bun sfarsit sezonul. Singura partida de pregatire din ultima vreme a fost contra lui Kamaz, scor incheiat 1-1.

Lokomotiv Moscova.

Un sezon foarte reusit pentru Lokomotiv care iata se reintoarece intr-o faza superioara a Ligii Campionilor. O performanta uriasa pentru acest brand din capitala Rusiei care din pacate nu a reusit sa faca fata presiunii exercitate de Zenit, multumindu-se cu “argint-ul” in stagiunea precedenta. Moscovitii au fost foarte atenti de-a lungul celor 30 de runde pentru a nu pierde contactul cu liderul insa acest lucru nu s-a reusit, dar pozitia secunda a ramas un obiectiv clar pentru echipa lui Nikolic.

O singura partida oficiala disputata de la incheierea sezonului precedent, cea din finala Super Cupei contra lui Zenit, pierduta din pacate cu 1-2. Jocul moscovitilor a fost la cel mai inalt nivel conform statisticilor, doar ghinionul a facut ca trofeul sa nu vina in capitala.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Kazan (4-2-3-1): Dyupin – Samoshnikov, Uremovic, Starfelt, Zuev – Konovalov, Abildgaard – Kvartskhelia, Jevtic, Bakaev – Ignatjev

Lokomotiv Moscova (4-5-1): Guilherme – Rybus, Corluka, Cerqueira Paim, Ignatjev – Miranchuk, Magkeev, Krychowiak, Barinov, Miranchuk – Eder

Vezi toate cotele pentru Kazan – Lokomotiv Moscova!

Absenti.

  • Kazan: –
  • Lokomotiv Moscova: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima intalnire directa a venit chiar pe aceasta arena in urma cu 1 luna si ceva cand Lokomotiv se impunea cu scorul de 2-0.

Ponturi Europa League: Wolves – Sevilla, cota 1.60!

Ponturi pariuri Kazan – Lokomotiv Moscova  – Andrew.

Rubin are nevoie de intariri pentru a sustine un obiectiv mai indraznet in acest sezon, insa nu cred ca lucrurile s-au schimbat prea mult pentru echipa lui Slutski de la finalul campionatului trecut. Din nou un joc lipsit de avant pentru Kazan care isi va astepta adversarul.

Lokomotiv are toate atuurile necesare sa fie din nou un adversar de temut pentru campioana Zenit, iar felul cum a aratat in Super Cupa, ar putea sa le de-a incredere in acest inceput de sezon baietilor lui Nikolic.

Asadar, pariul de 1-3 goluri in favoarea oaspetilor are toate sansele sa fie verde daca prestatia moscovitilor va fi macar la jumatate din partida cu Zenit din urma cu cateva zile.

Pronostic Kazan –  Lokomotiv Moscova: 1-3 goluri Lokomotiv Moscova- 1.50