Pont Keys – Cristian – WTA Australian Open – 19.01.2022

Jacqueline Cristian are parte de una din confruntările carierei în turul 2 de la AO, unde o înfruntă pe Madison Keys. Conaționala noastră ne-a demonstrat că poate să pună în dificultate orice adversară, astfel că îi ținem pumnii să producă surpriza, în direct pe unul din canalele Eurosport.

ponturi pariuri keys vs cristian

Madison Keys

După ce în 2020 și 2021 a dezamăgit prin evoluțiile sale, cauzate și de accidentări, Madison pare să revină la forma care a consacrat-o în acest sezon.

Ea a avut parte de un test dificil în primul tur, unde fosta câștigătoare de la Australian Open, Sofia Kenin, i-a „furat” 11 game-uri: scor 7-6, 7-5.

Până să joace la AO, Keys a reușit să se impună în competiția de la Adelaide 2, fiind primul său turneu câștigat după o pauză de 3 ani.

Jacqueline Cristian

Sezonul precedent a fost cel mai bun din carieră pentru Jacqueline, însă românca nu pare să se oprească aici.

În 2020 și 2021 ea nu a reușit să treacă de faza caificărilor la AO, astfel că la prima sa dată pe tabloul principal a bifat și prima victorie.

Greetje Minnen a pus-o în dificultate pe Cristian, însă conaționala noastră a fost stăpână pe sine și s-a impus cu 7-5, 6-4.

Întâlniri directe

Turul 2 de la Australian Open ne aduce totodată și primul duel direct dintre Keys și Cristian.

Pronostic Keys – Cristian

Chiar dacă nu-mi doresc să se întâmple acest lucru, cred că Jacqueline nu va rezista în fața unei jucătoare precum Keys.

Madison pare să-și fi revenit din perioada lungă de rezultate nefaste, iar din păcate Cristian o întâlnește chiar acum.

După turneul câștigat la Adelaide, jucătoarea din Statele Unite ale Americii pare hotărâtă să ajungă cât mai departe la AO.

Au stiluri asemănătoare de joc, ambele lovind puternic și decisiv, însă un plus de forță și tehnică este pentru Madison.

Aceasta are totodată și experiența de partea sa, fiind la a 7-a prezență în turul secund la acest Grand Slam.

Pronostic: Victorie Keys & Sub 18.5 game-uri, cota 2.73!