Kiel – Koln ponturi pariuri 29.05.2021

kiel koln ponturi pariuri

Dupa dusul rece din mansa tur, Koln trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa mearga in deplasarea de la Kiel sa-si salveze locul in Bundesliga. Rolurile s-au schimbat dupa partida de miercuri, Koln fiind echipa care trebuie sa arate ceva. In ciuda dominarii teritoriale a jocului si a ratarii catorva ocazii bune, Koln a fost nevoita sa se recunoasca invinsa.

kiel koln ponturi pariuri

Este vremea revansei, asadar, iar sambata seara de la orele 19.00, pe stadionul Holstein din Kiel, se va desfasura ultimul meci al Bundesligii din acest sezon, returul barajului dintre Kiel si Koln. Am ales sa joc acest meci la Betfair si, in afara acestui meci, am pentru voi si alte case de pariuri Germania.

Kiel.

Este increzatoare dupa victoria din deplasarea de la Koln, in ciuda faptului ca, asa cum spuneam si pentru partida tur, Kiel nu se simte bine in deplasare. A reusit, insa, o victorie fara sa primeasca gol.

Kiel este echipa care poate sa astepte acum, nemaiavand neaparat ceva de demonstrat, aratand in partida din tur o echipa bine asezata in teren, cu jucatori tineri care au disponibilitate mare la efort.

Rezultatele in meciurile de acasa sunt foarte bune, Kiel avand in 2Bundesliga, inaintea infrangerii din ultima etapa cu Darmstad, sapte victorii consecutive, dintre care 5 fara gol primit. Prin urmare echipa asteapta cu incredere mansa retur acolo unde se simte cel mai bine, pe teren propriu.

Koln.

A surprins pe toata lumea pierzand meciul tur, mai ales ca echipa dadea semne de revenire. Nu a facut o partida slaba, dominand la mai toate capitolele, si-a creat sanse de a marca, insa atacantii au fost neinspirati.

Trebuie sa stranga iarasi randurile, altfel tot efortul depus pe final de sezon e in zadar. Sambata seara este un meci cat un sezon pentru Koln.

In deplasare are o singura victorie in ultimele sapte partide, cu Augsburg, 3-2. Insa pentru a ramane in Bundesliga Koln are sambata seara nevoie de victorie.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile Kiel – Koln

Kiel: Gelios – Neumann, Wahl, Komeda, Bergh – Porath, Hauptmann, Ignjovski, Lee, Bartels – Serra.

Koln: Timo Horn – Schmitz, Bornauw, Czichos, Katterbach – Skhiri, Ozcan – Wolf, Duda, Jakobs – Hector.

Absenti:

Kiel: Arslan, Thesker.

Koln: Rexhbecaj.

Istoric confruntari directe:

S-au intalnit de doua ori in sezonul 2019-2020 in 2Bundesliga, atunci cand Koln a reusit promovarea. La Kiel s-a terminat egal, 1-1, iar la Koln s-au impus gazdele cu 4-0. La aceste doua partide se adauga si partida de miercuri, in care Kiel a castigat cu 1-0.

Ponturi pariuri Kiel – Koln- zamy_bz

Sambata nu va fi timp pentru tatonari, Koln daca vrea sa castige trebuie sa atace si sa marcheze. De cealalta parte, Kiel va putea profita pe contraatac, asteptand greseala oaspetilor care, dupa cate s-a vazut in ultimele meciuri, nu a intarziat sa apara.

Ne asteapta un meci tensionat, in care vom avea, pe langa multe faze de poarta, si cornere si cartonase. Meciul tur a aratat bine in statistici, nu si in goluri. Cred totusi ca in mansa retur echipele vor fi generoase cu golurile si ambele vor reusi sa marcheze in poarta adversarului, spre deliciul suporterilor aflati in fata micilor ecrane.

Pronostic Kiel – Koln: ambele marcheaza – 1.68.