Kilmarnock – Celtic ponturi pariuri 09.08.2020

Kilmarnock a debutat cu un esec in noul sezon de Premiership, iar duminica are un meci extrem de greu pe teren propriu in compania campioanei en-titre Celtic Glasgow. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 18.30 pe Stadionul Rugby Park, iar eu iti propun un pont cu o cota de 1.70 pentru aceasta infruntare.

Kilmarnock Celtic ponturi pariuri 08 08 2020

Kilamarnock.

Vine dupa un esec in prima etapa a campionatului scotian, 1-2 in deplasare pe terenul lui Hibernian, a fost 6-a partida consecutiva fara victorie, 5 infrangeri si o remiza sunt rezultatele obtinute in acest interval.

Ultimul succes a fost bifat pe 12 februarie 2019, 2-1 acasa in compania lui Glasgow Rangers, ramane de vazut daca va reusi un rezultat pozitiv si de aceasta data.

Nu a facut transferuri spectaculoase in aceasta vara la capitolul sosiri, insa a pierdut cativa jucatori de baza din stagiunea precedenta carora le-a expirat imprumutul.

Celtic.

Sezonul acesta Rangers promite sa ofere o replica darza in campionatul scotian, din acest motiv echipa pregatita de Neil Lenon are nevoie de un start lansat, de asemenea debutul in Champions League se apropie, ceea ce ii va diviza fortele.

Debutul l-a facut in stil de mare campioana, 5-1 acasa cu Hamilton, a confirmat astfel ultimele rezultate din meciurile amicale, victorii cu Hibernian si Ross County.

Mohamed Elyounoussi, James Forrest si Edsone Edouard vor alcatui trio-ul ofensiv, ultimul a marcat deja de 3 ori in primul meci al sezonului.

In linia median Scott Brown va face legatura cu defensiva si va matura totul in fata acestia, in timp ce Callum McGregor si Ryan Christie vor fi responsabili sa furnizeze baloane utile liniei de atac.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Kilmarnock (4-2-3-1): Rogers – Millen, Broadfoot, Findlay, Waters – Power, Tshibola – Burke, Kiltie, McKenzie – Kabamba.

Celtic ( 4-3-3): Barkas – Frimpong, Jullien, Ajer, Taylor – Brown, McGregor, Christie -Forrest, Edouard, Elyounoussi.

Vezi toate cotele pentru Kilmarnock – Celtic!

Absenti.

  • Kilmarnock: nu sunt.
  • Celtic: Michael Johnston – accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Celtic a castigat precedentele 6 partide directe disputate in compania lui Kilmarnock.

Pontul la partida Chindia Mioveni are cota 2.35 – vezi aici!

Ponturi pariuri Kilmarnock – Celtic  – Lily84.

Oaspetii in mod cert sunt cu o clasa peste adversara din acest meci din toate punctele de vedere: valoric, al organizarii tactice, tehnic, Kilmarnock tot ce spera este ca defensiva sa sa functioneze foarte bine si sa aiba mult noroc.

Insa cred ca Celtic vine pe Rugby Park cu un singur gand, anume acela de a castiga categoric acest meci si a demonstra ca este principala candidata la titlu in Scotia.

Stagiunea precedenta elevii lui Neil Lennon au marcat in medie 30 de goluri pe meci jucat, 89 de goluri in 30 de partide, primind in schimb doar 19.

Pronostic Kilmarnock – Celtic: victorie Celtic handicap – 1.5 goluri – 1.70